Nuntă inedită la poalele vulcanului Taal, care a erupt chiar în timpul ceremoniei FOTO

Nuntă inedită la poalele vulcanului Taal, care a erupt chiar în timpul ceremoniei FOTO

Mirii au avut parte de un fundal inedit pentru pozele de nuntă FOTO Profimedia

Doi tineri din Filipine au ignorat avertismentul autorităţilor cu privire la posibila erupţie a vulcanului Taal şi au organizat ceremonia chiar la poalele lui. Chiar în timpul evenimentului, vulcanul a aruncat nori de cenuşă, moment imortalizat de fotograful celor doi miri. Imaginile au devenit în scurt timp virale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chino şi Kat Vaflor au decis să se căsătorească la mai puţin de 16 kilometri distanţă de vulcanul activ Taal. În timpul evenimentului, vulcanul a erupt, potrivit CNN.

„Înainte de nuntă am fost foarte speriaţi şi căutam informaţii privind erupţia vulcanică. Eram conştienţi de pericol şi de avertismentele autorităţilor“, a declarat fotograful Randolf Evan. „Am discutat între noi cu privire la ce este de făcut în cazul în care pericolul creşte“.

În ciuda erupţiei vulcanului, invitaţii şi-au păstrat calmul pe toată durata ceremoniei. 

Imaginile s-au viralizat imediat FOTO Profimedia

Trăsnete şi cenuşă la nuntă FOTO Profimedia

Şcolile şi instituţiile sunt închise luni în capitala statului Filipine după ce vulcanul Taal a aruncat nori de cenuşă peste oraş, seismologii avertizând în legătură cu riscul unui erupţii care s-ar putea produce oricând, urmată de un posibil tsunami, scrie Agerpres.

Mii de persoane au fost nevoite să îşi evacueze locuinţele aflate în apropiere de Taal, unul dintre cei mai mici vulcani activi din lume, care, pentru a doua zi consecutiv, a expulzat cenuşă din craterul său situat în mijlocul unui lac, la o distanţă de aproximativ 70 de kilometri sud de centrul oraşului Manila.

Galerie foto cu erupţia vulcanului

 FOTO Profimedia

Imagini din aceeasi galerie
  •  FOTO Profimedia
  •  FOTO Profimedia 
  •  FOTO Profimedia 
  •  FOTO Profimedia 
  •  FOTO Profimedia 
  •  FOTO Profimedia 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: