Numele bărbaţilor însuraţi, făcute publice. Decizia urmăreşte protejarea femeilor singure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numele bărbaţilor însuraţi, făute publice
Numele bărbaţilor însuraţi, făute publice

Indiferent de religie, bărbaţii însuraţi din regiunea Dar-es-Salaam, Tanzania, vor fin incluşi  într-o bază de date adinistrată de stat. Decizia urmăreşte protejarea femeilor singure.

Administraţia locală din cel mai mare oraş din Tanzania are în vedere publicarea identităţii tuturor bărbaţilor căsătoriţi din regiune pentru a proteja femeile singure de „îndrăgostire inutilă”.Potrivit planului prezentat de Paul Makonda, comisarul regional din Dar-es-Salaam, baza de date administrată de stat va fi publică online, cu numele şi fotografia tuturor bărbaţilor căsătoriţi din regiune, notează The Independent.

Makonda a susţinut că a primit multe plângeri de la femei, cărora li s-au făcut promisiuni de căsătorie, apoi bărbaţii nu au mai venit la ceremonie.

„Am primit multe plângeri de la femei tinere. Multe femei din regiunea Dar-es-Salaam au fost dezamăgite de multe ori şi le-a ajuns”, a declarat el.

„Acei bărbaţi fermecători le promiteau că se vor însura cu ele, apoi le părăseau după ce se foloseau de ele. Asta e umilitor. Aceşti bărbaţi vicleni le-au lăsat pe femei cu inimile frânte şi cu răni sufleteşti”, a mai spus Makonda.

Makonda spune că baza de date va include toţi bărbaţii din regiune, indiferent de religie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite