Nu a cumpărat nimic nou timp de doi ani: revolta unei mame care vrea să arate că poate să-şi crească cei trei copii fără bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katie Musgrave alături de cei trei copii
Katie Musgrave alături de cei trei copii

Mamă a trei copii, o femeie de 34 de ani din Anglia,  a decis să nu cumpere nimic nou pentru familia ei în afară de mâncare sau produse de igienă pentru a demonstra că nu are nevoie de bani pentru a-ţi creşte micuţii.

Katie Musgrave, o tînîră mamă de 34 de ani din Anglia, şi-a promis în decembrie 2016 că nu va mai cheltui bani pentru întreţinerea familiei. Femeia vrea să demonstreze că fericirea unei familii nu ţine de sumele din cont şi că poate să-şi crească cei trei copii fără a cheltui sume exorbitante, scrie independent.co.uk

familia trăieşte aproape exclusiv din reutilizarea hainelor care mai pot fi purtate, a jucăriilor şi a altor articole din anii trecuţi, majoritatea achiziţiilor fiind făcute din magazinele de caritate. Aici oamenii donează lucrurile care nu le mai sunt de folos, fiind vândute la preţuri foarte mici.

Chiar şi de Crăciun, când majoritatea oamenilor au dat buzna în magazine pentru a cumpăra cadouri, Katie şi-a încurajat familia să facă economii, aceştia oferindu-şi reciproc cadouri hand made.

„Copiii şi-au făcut tot felul de decoraţiuni pentru dormitoarele lor, lucruri care nu trebuie să coste prea mult pentru a fi frumoase şi a produce bucurie“, a declarta femeia.

În ceea ce priveşte cadourile pentru cei trei copii ai ei – Eliza (5 ani), Ariadne (3 ani) şi Daniel (11 luni),  femeia a cumpărat jucării de la magazine second-hand. 

„Am cumpărat pentru ambele fete un puzzle şi un microscop, iar Daniel a primit un telescop", a spus ea.

Deşi Musgrave a reusit să nu cumpere nimic nou în cei doi ani, au existat excepţii ocazionale de la regulă, a recunoscut ea.

image

„Când fiica mea a început şcoala, am fost obligată să-i cumpăr uniformă. Mai cumpărat mâncare şi produse de igienă dar, în general, folosim magazinele de caritate. Poţi găsi destul de mult în magazinele de caritate sau pe eBay, nu trebuie să cumpari lucruri noi“, a spus femeia.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite