Noi servicii apărute după pandemie: „curăţenie topless“. Femeile de serviciu poartă doar mănuşi de cauciuc şi mască

Noi
servicii apărute după pandemie: „curăţenie topless“. Femeile de serviciu poartă
doar mănuşi de cauciuc şi mască

Preţurile variază între 75 de lire pe oră pentru servicii topless şi 95 de lire complet dezbrăcate

Fondatoarea serviciului, în vârstă de 34 de ani, care oferă şi ea curăţenie în lenjerie, spune că dezbrăcarea înseamnă „o expunere mai mica a hainelor în faţa virusului“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nikki Belton, o tânără de 34 de ani, a lansat The Naked Cleaning Company la începutul anului, după scurt timp fiind obligată să oprească afacerea, din cauza crizei de coronavirus. Aşa că i-a venit ideea de a lansa serviciul de „curăţenie în pielea goală“, scrie The Mirror.

„Femeile de serviciu“ îndeplinesc sarcini precum aspirarea prafului şi ştergerea suprafeţelor, cu preţuri de 75 de lire pe oră topless şi 95 de lire complet dezbrăcate - cu excepţia unei perechi de mănuşi de cauciuc şi o mască. Singura regulă este păstrarea distanţei de doi metri între client şi angajată.

Serviciul este folosit în principal de bărbaţi, dovedindu-se „extrem de valoros pentru persoanele care s-au simţit singure în timpul pandemiei“, după cum explică tânăra.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările