Nativii cei mai periculoşi ai zodiacului. Care dintre ei poate face rău în mod deliberat

Nativii cei mai periculoşi ai zodiacului. Care dintre ei poate face rău în mod deliberat

Unii nativi ai zodiacului au o latură întunecată mai accentuată. Foto: Shutterstock

Toţi avem o latură întunecată împletită cu alta luminoasă, dau unii nativi au o înclinaţie spre cea negativă. Există chiar şi un clasament al zodiilor predispuse să facă rău!

Ştiri pe aceeaşi temă

Datele unui studiu despre ucigaşii în serie şi semnele lor zodiacale, realizat de Biroul federal pentru investigaţii din Washington, SUA (FBI), arată că, dintre cei aproape 500 de asasini implicaţi în cercetare, nativii în Taur şi Rac sunt cel mai puţin periculoşi. Descoperă topul celor mai aprigi la mânie dintre nativii zodiacului european!

Fecioară

Perfecţionismul face din nativii în Fecioară să fie specialişti în furturi. Găsesc cele mai bune metode să nu fie observaţi şi prinşi. Acţionează cu meticulozitate şi se îngrijesc de toate amănuntele, astfel încât este deosebit de dificilă sarcina oamenilor legii de a le depista urma şi a-i captura.

Gemeni

Cei mai mulţi dintre cei prinşi cu fraude sau furturi sunt nativi ai zodiei Gemeni, după cum indică studiul menţionat. Nu se implică în infracţiuni violente. Pe de altă parte, sunt destul de uşor de prins din cauză că sunt superficiali din fire.

Citeşte aici care dintre zodii se află pe primele locuri în acest clasament!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările