Mykonos, insula miliardarilor. Petreceri fără limită de preţ şi vilă închiriată lunar pentru un milion de lire sterline FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai extravagante petreceri au loc în Mykonos FOTO Profimedia
Cele mai extravagante petreceri au loc în Mykonos FOTO Profimedia

De câţiva ani, insula grecească Mykonos este destinaţia preferată a bogaţilor lumii şi nici bogaţii României nu o ocolesc, Elena Băsescu şi Elena Udrea, numărându-se printre cei care se bucură în această perioadă de soarele şi distracţiile de pe insulă. Cum a ajuns insula una dintre destinaţiile preferate ale miliardarilor lumii?

Mykonos atrage turişti încă din anii 1920, pe vremea aceea arheologi şi vânători de antichităţi care foloseau insula ca punct de plecare pentru a vizita ruinele antice din insula Delos.

În anii 1960, a căpătat vizibilitate când fosta primă doamnă a SUA, Jackie Kennedy Onassis, a vizitat-o împreună cu al doilea soţ, magnatul grec Aristotel Onassis. După aceea au venit alte staruri: Grace Kelly, Brigitte Bardot şi Sophia Loren. Pe insulă există două baruri şi un hotel dedicat lui Jackie O.

Insula a devenit o destinaţie pentru turiştii gay în anii 70, când pictorul italo-american Pierro Aversa şi un pescar local, Andreas Koutsoukos, au înfiinţat Pierro’s, un bar pentru comunitatea LGBT.

Aşa cum se întâmplă adesea, acolo unde sunt vedete, vin şi bogaţi lumii. Iar Mykonos a fost vizitat de foarte multe celebrităţi în ultimii ani. Leonardo DiCaprio, Richard Branson, Bella Hadid sunt doar câţiva dintre ei.

Află aici cum se distrează miliardarii la clubul Nammos, locul în care orice fantezie devine realitate şi cosumaţia la o singură masă poate ajunge la 100.000 de euro pe noapte şi vezi o galerie foto fabuloasă din Mykonos, inclusiv cu vila care se închiriază cu un milion de lire sterline pe lună.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite