Muncim mai mult din respect pentru colegi

Muncim mai mult din respect pentru colegi

Peste 50% din angajați țin legătura cu șefii după program

Din ce în ce mai mulți angajați lucrează după program sau în weekend-uri. Motivul pentru disponibilitatea lor: noile tehnologii - smartphone-ul, tableta, dar şi reţelele sociale - îi țin „conectați" la locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul liber, în cursul săptămânii, 57% dintre angajaţi sunt disponibili în interes de serviciu, potrivit unui studiu recent realizat de Swisscom, cel mai important furnizor de telecomunicaţii din Elveţia. În week-end-uri, numărul acestora acesta este mai mic, doar 50% țin legătura cu șefii.

Telefonul rămâne principalul mijloc de comunicare
Angajaţii se aşteaptă să fie contactaţi în afara programului mai ales pe telefon (88%), e-mail (65%) şi SMS (59%). Principalul motiv pentru care angajaţii muncesc peste program este respectul faţă de colegi (57%) şi faţă de clienţi (32%). „Obiceiurile de comunicare s-au schimbat masiv în ultimii 10 ani. Canalele de comunicare au blurat complet graniţa dintre programul de lucru şi viaţa personală", se arată în studiul realizat de Swisscom.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările