Misterul păsărilor agresive din Monterey Bay, care l-a inspirat pe Hitchcock, a fost descifrat. Vezi despre ce este vorba.

Misterul păsărilor agresive din Monterey Bay, care l-a inspirat pe Hitchcock, a fost descifrat. Vezi despre ce este vorba.

Scenă din filmul „Păsările“, de Alfred Hitchcock

Cercetătorii americani au descifrat cauza atacului unui stol de păsări marine asupra mai multor case din Monterey Bay, SUA, în 1991, întâmplare reală care a stat la baza celebrului film „Păsările“ de Alfred Hitchcock, lansat în 1963.

Ştiri pe aceeaşi temă

După aproape 50 de ani de la lansarea filmului „Păsările“ de Alfred Hitchcock şi de la incidentul din Monterey Bay, oamenii de ştiinţă au stabilit că zburătoarele violente au mâncat o specie de algă toxică ce provoacă pierderea simţului de orientare şi amnezie, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
Descoperirea poate ajuta şi la explicarea a patru decese misterioase înregistrate în Prince Edward Island, Canada, la sfârşitul anilor 1980, precum şi a cazurilor de atacuri înregistrate de-a lungul anilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările