Mireasa care s-a luat de nevastă şi şi-a pus singură verigheta pe deget: ce a determinat-o să facă nuntă fără mire VIDEO

Mireasa care s-a luat de nevastă şi şi-a pus singură verigheta pe deget: ce a determinat-o să facă nuntă fără mire VIDEO

„Te declar soţie!”, au fost cuvintele care au confirmat alegerea miresei fără mire: singurătatea nu trebuie să fie neapărat un semn de nefericire. FOTO Daily Mail

Cine are nevoie de un soţ ca să fie fericită? În niciun caz scriitoarea britanică Sophie Tanner, de 37 de ani, care a vrut să închidă gura lumii şi s-a luat singură de nevastă într-o ceremonie de nuntă organizată după modelul tradiţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scriitoarea Sophie Tanner are 37 de ani şi încă nu şi-a găsit un bărbat alături de care să întemeieze o familie. Totuşi, asta nu a împiedicat-o să-şi organizeze o nuntă ca la carte, cu zece domnişoare de onoare, pentru a pune capăt într-un mod amuzant întrebărilor indiscrete şi compătimirii venite din partea rudelor şi prietenilor îngrijoraţi că la 37 de ani nu şi-a găsit încă un bărbat ca să se aşeze la casa ei. 

Şi-a cumpărat rochie de mireasă, şi-a organizat petrecerea de nuntă şi tatăl a condus-o la altarul improvizat, în timp ce un prieten a oficiat căsătoria cu propria persoană. „Te declar soţie!”, au fost cuvintele care au confirmat alegerea miresei fără mire: singurătatea nu trebuie să fie neapărat un semn de nefericire.

Sophie a fost condusă la altar de tatăl ei. FOTO Daily Mail 

Ceremonia inedită a atras atenţia presei, iar mireasa căsătorită cu ea însăşi a ajuns la emisunea „This Morning”, la postul de televiziune ITV, unde a povestit că nunta fără mire a fost modalitatea ei de a arăta lumii că persoanele singure nu trebuie stigmatizate sau făcute să se simtă prost doar pentru că nu şi-au întemeiat o familie până la o anumită vârstă.

Mireasa şi-a pus singură verigheta pe deget FOTO Daily Mail 

În urmă cu câţiva ani am încheiat o relaţie şi despărţirea m-a afectat foarte tare. De atunci am început să mă redescopăr. Am petrecut mult timp singură şi m-am simţit bine, aşa că am vrut să sărbătoresc cumva faptul că nu am o relaţie, pentru că nu mi-e ruşine de faptul că mă simt bine în compania mea, a explicat scriitoarea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: