Metoda chinezească de citire a caracterului unei persoane în funcţie de forma nasului

Metoda chinezească de citire a caracterului
unei persoane în funcţie de forma nasului

FOTO discovermagazine.com

Chinezii cred că forma nasului poate trăda caracterul unei persoane. Cârn sau încovăiat, nasul poate spune multe despre stabilitatea emoţională şi mentalitate fiecăruia dintre noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, însă chinezii cred că nasul este cel care ne poate trăda caracterul. Fie că este cârn sau încovăiat, acesta poate spune multe despre personalitatea fiecăruia dintre noi, scrie BrightSide.me

1. Sunteţi imprevizibil, iar deciziile voastre spontane adesea îi afectează pe cei din jur. Obţineţi cu uşurinţă succesul deoarece munciţi enorm când vă doriţi cu ardoare ceva.

2. Sunteţi o persoană creativă care adesea trebuie să-şi apere principiile şi ideile unice. Sunteţi gata să sacrificaţi orice pentru a vă atinge obiectivele.

3. V-aţi născut pentru a fi lider. Simţul strict de organizare de care daţi dovadă vă ajută să rezolvaţi orice vă propuneţi fără impedimente. Sunteţi o persoană cinstită, un bun şef şi puteţi rezolva cu uşurinţă chiar şi cele mai complicate sarcini.

4. Sunteţi un adevărat optimist şi veţi găsi o soluţie la orice problemă. Întotdeauna încercaţi să-i ajutaţi pe cei din jur şi să îi bucuraţi cu fiecare ocazie pe care o aveţi. Curajul de care daţi dovadă vă ajută să mutaţi munţii din loc.

5. Sunteţi persoane foarte practice şi nu vă place să fiţi în centrul atenţiei. Nu vă simţiţi aşa de confortabil precum ceilalţi atunci când lumina reflectoarelor este pe voi. Cu toate acestea, sunteţi întotdeauna dedicaţi celor dragi. Aveţi o intuiţie extrem de puternică.

6.Sunteţi definiţia generozităţii. Împărtăşiţi cu bucurie tot ceea ce aveţi cu cei dragi. Majoritatea oamenilor vă apreciază pentru corectitudinea de care daţi dovadă, motiv pentru care sunt foarte atenţi să nu vă rănească sentimentele.

7. Sunteţi extrem de sensibili. Ştiţi cum să iubiţi o persoană şi să-i arătaţi că prezenţa ei este importantă în viaţa voastră. Vă dedicaţi în totalitate familiei şi fericirii membrilor acesteia.

FOTO BrightSide.me

Citeşte şi:

Crenvurştii, „bombe“ cu sare. Topul celor mai sănătoşi crenvurşti

Cuvântul lunii august în Dexonline: muie. „Să înţelegem că următorul pas al poliţiei va fi interzicerea romanului Cireşarii?“

Obiceiuri zilnice care afectează creierul: care sunt principalii inamici ai memoriei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările