Masajul cu muşcături, metoda de relaxare după care se dau în vânt celebrităţile: cât costă o şedinţă de „frăgezire” a muşchilor VIDEO

Masajul cu muşcături, metoda de relaxare după care se dau în vânt celebrităţile: cât costă o şedinţă de „frăgezire” a muşchilor VIDEO

Dorothy Stein a început să facă masaj cu dinţii încă din copilărie, când mama sa, adeptă a curentului hippie, o ruga să o maseze. Captură

Masajul cu muşcături a fost lansat de Dorothy Stein, din oraşul american New Jersey. În timp, tehnica de relaxare descoperită dintr-o întâmplare s-a transformat într-o afacere bănoasă. Stein are la acest moment 1.000 de angajaţi răspândiţi în diferite coluţuri ale lumii şi mulţi din clienţii săi sunt persoane publice care nu se uită la bani când vine vorba despre propria stare de bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dorothy Stein are 48 de ani şi locuieşte în New Jersey, SUA, fiind alintată cu porecla Dr. Dot, care i-a fost dată în tinereţe de muzicianul Frank Zappa, după ce a avut parte de un masaj cu muşcături. 

Femeia a povestit pentru publicaţia The Sun că a început să facă masaj cu dinţii încă din copilărie, când mama sa, adeptă a curentului hippie, o ruga să o maseze. Pentru că nu avea suficientă putere se folosea de muşcături pentru a fi mai eficientă, aşa că în timp a învăţat exact cum trebuie să muşte că să obţină cele mai bune rezultate. 

La 15 ani, pe când era o adolescentă rebelă, Dorothy şi-a folosit tehnica de masaj pentru a obţine intrare liberă la concertele artiştilor şi trupelor care în plăceau, dar mai ales ca să-şi întâlnească idolii. A ajuns să le facă astfel de masaje şi membrilor celebrei formaţii rock Def Leppard, iar talentul său aparte i-a permis să intre gratuit la 3.000 de concerte, după cum estimează maseuza.

Dot a povestit că i s-a întâmplat ca o clientă să o roage să o muşte inclusiv de sâni, nu numai de spate, de gât sau de posterior, aşa cum procedează de regulă. „Este aproape imposibil să ţi se facă masaj şi să nu te exciţi, nu contează că eşti femeie sau bărbat. Las impresia că nu am observat, iar în cazul bărbaţilor arunc un prosop peste erecţie. Oricum, am văzut de toate până acum”, a povestit Dot. 

În prezent, Dot are peste 1.000 de angajaţi antrenaţi în tehnica masajului cu muşcături, care lucrează în cabinete deschise în diverse ţări, acolo unde există cerere şi persoane dispuse să plătească aproape 120 de euro pentru o şedinţă. Maseuza a început recent să-şi scrie memoriile şi este fericită că tehnica sa de masaj, oricât de bizară ar putea să le pară unora, îi face fericiţi pe cei care apelează la ea. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările