Marcel Puşcaş nu a plătit de un an pensia alimentară - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre conflictul dintre Luminiţa Anghel şi fostul său soţ, sărutul dintre Jim Carrey şi Ewan McGregor sau problemele din formaţia Holograf. Printre alte subiecte, Mariana Moculescu se face impresar, iar Pamela Anderson vrea să-şi cumpere două case în Anglia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Puşcaş nu a plătit de un an pensia alimentară. Celebra cântăreaţă, Luminiţa Anghel, vrea cu orice preţ să câştige procesul cu fostul soţ, prin care cere ca Marcel Puşcaş să nu se mai apropie de copilul pe care l-au înfiat împreună, atunci când formau o familie. Cântăreaţa s-a prezentat, ieri, la Tribunalul Bucureşti, dar fostul stelist Marcel Puşcaş nu a putut ajunge la proces, acuzând probleme medicale. În prezent divorţaţi, fostul fotbalist insistă să-şi viziteze fiul de câteva ori pe lună, în timp ce cântăreaţa se opune cu vehemenţă, scrie Click.

Jim Carrey s-a sărutat cu Ewan McGregor. Jim Carey ştie cum să ofere un cadru spectacular într-o poză! În timp ce se afla la Paris, la premiera ultimului său film, Jim Carrey s-a sărutat cu Ewan McGregor, partenerul său din " I Love You Phillip Morris". Ministrul francez al culturii, Frederic Mitterand, le-a intrat în joc declarând: "Te iubesc Jim Carrey, te iubesc Ewan McGregor!". "I love you Phillip Morris" are ca subiect povestea unui  interpretat de Jim Carrey, care sfârşeşte într-un penitenciar, potrivit Click.

Iulian Vrabete îl atacă pe Bittman. In ediţia de duminică a emisiunii "Dănutz SRL" pe care Dan Bittman o prezintă la TVR 1, unul dintre membrii trupei Holograf s-a ales cu o rană la cap in urma unei cascadorii nereuşite. După acest incident, unul dintre colegii lui Bittman l-a atacat indirect pe acesta, pe motiv că a pus formaţia in pericol, anunţă Libertatea.

Mariana Moculescu se face impresar. Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu si-a gasit de lucru in Anglia. Mariana Moculescu va aduce artisti din tara pentru comunitatea romaneasca din Regatul Unit. Mariana Moculescu pleaca la Londra! Fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu vrea sa dea scandalurile si controversele in care a fost implicata in ultima perioada pe o viata linistita, peste hotare, si va parasi Romania pe 6 februarie, potrivit Cancan.

Pamela Anderson vrea să-şi cumpere două case în Anglia.
Vedeta din Baywatch, Pamela Anderson, s-a îndrăgostit atât de tare de Anglia încât s-a hotărât să-şi cumpere nu una, ci două case în această ţară. Frumoasa blondă, care de curând a fost protagonista unei piese de pantomimă la Londra, spune că şi-a dat seama că este singurul loc pe care îl poate numi acasă, anunţă Libertatea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările