Luptele ilegale din viaţa reală, inspirate de filmul „Fight Club“, surprinse de un fotograf american

Luptele ilegale din viaţa reală, inspirate de filmul „Fight Club“, surprinse de un fotograf american

FOTO Daily Mail/David Yalkin

Fotograful american Devin Yalkin a reuşit să realizeze o serie de fotografii în timpul luptelor ilegale organizate la New York, inspirate de pelicula „The Fight Club“, lansată în 1999.

Ştiri pe aceeaşi temă

Friday Night Throwdown, aşa sunt cunoscute în New York luptele organizate pentru persoanele care se deconectează în timp ce-şi varsă furia în ring, adesea având drept adversar un necunoscut. Violentul film „The Fight Club“ (cu actorii Brad Pitt şi Edward Norton în rolurile principale) a dus la înfiinţarea acestor circuite de care puţini ştiu în New York, adesea fiind considerate o legendă urbană. Imaginile surprinse de fotograful Devin Yalkin, care a aflat despre aceste lupte întâmplător, de la un amic, dovedeşte însă că aceste bătăi underground sunt cât se poate de reale. 

Seria fotografică intitulată „Old One Two“ surprinde lumea pestriţă care ia parte la astfel de confruntări, adesea organizate ca un fel de petreceri unde muzica urlă şi fetele frumoase vin să-şi încurajeze prietenii sau iubiţii care intră în ring. Astfel de evenimente au loc la sfârşit de săptămână, în locaţii diferite din New York, alese la întâmplare, din moment ce au un caracter ilegal.

FOTO featureshoot.com/ Devin Yalkin 

Hipsteri, oameni de afaceri, modele masculine sau băieţi aflaţi în căutare de distracţii aparte vin în astfel de locaţii ca să-şi împartă pumni cu nemiluita, scrie Daily Mail. 

FOTO featureshoot.com/ Devin Yalkin 

Adrenalina pluteşte în aer, în timp ce mulţimea ovaţionează şi fluieră în aşteptarea meciurilor cât se poate de reale. Fotograful Devin Yalkin a povestit pentru prima dată despre luptele de tip Fight Club pentru publicaţia Time, în 2012, dar şi pentru The New York Times.

FOTO featureshoot.com/ Devin Yalkin 

Yalkin a explicat pentru Featureshoot.com că a vrut să ofere privitorilor, prin intermediul fotografiilor sale, senzaţia că stau în preajma ringului în timpul unei astfel de lupte şi că pot simţi agresivitatea acestor întâlniri. După fiecare luptă, salteaua ringului trebuie să fie curăţată de urmele de sânge. Loviturile primite îi face însă pe participanţi să zâmbească, chiar dacă au nasul sau arcada sparte, ori câte un dinte scos.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările