Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

Luna în Leu aduce schimbări. Ce ţi-au pregătit astrele pentru weekend

Luna în Leu aduce o vibraţie de veselie şi ne ajută să ne descotorisim de emoţii şi situaţii grele. În această perioadă circulă un aer de inspiraţie, care ne încurajează să strălucim încă şi mai mult. Luna în Leu este una bună pentru flirt şi totul iese bine pentru că weekendul 10-12 mai vine cu o energie distractivă.

Luna în Leu - schimbări în horoscop

Berbec

 
Weekendul îi găseşte nativii Berbec într-o formă intelectuală de zile mari, astfel că vor profita pe deplin de aceasta şi vor lucra la proiecte importante. Viaţa ta personală va beneficia dacă în weekend te vei distra pe cinste. 
 

Taur

 
Pune-te la curent cu ce se întâmplă, recuperează ultimele veşti de la vecini, rude, oameni întâlniţi frecvent. Îţi va da o perspectivă de care ai nevoie cu privire la ce contează acum în prezent. Înţelepciunea superioară spirituală este extraordinar de valoroasă dacă o foloseşti în moduri practice, nu că să evadezi din viaţă curentă. 
 

Gemeni

 
Este un timp excelent să pui seminţe pentru o viitoare prosperitate şi să faci noi conexiuni umane care să te ajute să creşti. Succesul se obţine mult mai uşor decât crezi uneori.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: