Lumânările cu „aroma zonei intime“ a actriţei Gwyneth Paltrow s-au vândut ca pâinea caldă: „Totul a început dintr-o glumă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow a pus în vânzare o lumânare cu „aromă de vagin“ FOTO Guliver/Getty Images
Gwyneth Paltrow a pus în vânzare o lumânare cu „aromă de vagin“ FOTO Guliver/Getty Images

Gwyneth Paltrow (47 de ani) a pus în vânzare o lumânare sub denumirea „Aceasta miroase ca vaginul meu“, produs care este sold-out pe site-ul companiei deţinute de actriţă după ce a fost vândut la preţul de 75 de dolari.

Compania deţinută de Gwyneth Paltrow a pus în vânzare o lumânare cu o aromă atipică, „mirosul zonei intime a actriţei“, notează People.

„Aceasta miroase ca vaginul meu“ este denumirea lumânării care costă 75 de dolari, potrivit site-ului pe care este vândută de compania lui Paltrow.

Descrierea produsului arată că numele a apărut în urma unei glume între Gwyneth Paltrow şi creatorul parfumierului Douglas Little. „Uh, asta miroase ca un vagin“, a reacţionat vedeta în legătură cu una din aromele care i-au fost propuse pentru crearea unui parfum, iar comentariul a fost păstrat pentru denumirea noului sortiment de lumânări.

„Această lumânare a pornit de la o glumă între creatorul de parfumuri Douglas Little şi GP— cei doi lucrau la un nou produs atunci când actriţa a spus «Uhhh... asta miroase ca vaginul meu» - dar a ajuns să fie o aromă nostimă, superbă, sexy şi neaşteptată într-un mod frumos, care s-a dovedit a fi numai bună sub formă de lumânare. E un amestec de note de muşcată, bergamot citric şi arţar cu nuanţe de trandafir de damasc şi zămoşiţă“, se arată în descrierea produsului.

lumanarea lui gwyneth paltrow cu aroma de vagin foto captura foto goop

Lumânarea lui Gwyneth Paltrow cu aromă de vagin FOTO Captură foto Goop

image

Lumânarea lui Gwyneth Paltrow cu aromă de vagin FOTO Captură foto Goop

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite