Locul în care soţiile dezamăgite expun amantele soţilor

Locul în care soţiile dezamăgite expun amantele soţilor

Partenerele înşelate au acum un loc în care se pot descărca pe „cealaltă femeie”

După apariţia unor site-uri precum Ashley Madison, care oferă persoanelor căsătorite posibilitatea de a-şi găsi aventuri extraconjugale, un grup de americani s-au gândit să creeze ceva şi pentru soţia rănită de acasă. ShesAHomewrecker.com încurajează soţiile şi prietenele să o expună şi să o facă de râs pe care care le-a ademenit partenerul.

Ştiri pe aceeaşi temă


După principiul „nicio pedeapsă nu se compară cu furia unei femei”, site-ul oferă spaţiul necesar femeilor rănite, geloase sau doar suspicioase pe partenerii lor. Acestea pot posta numele amantei, detalii, fotografii şi, în unele cazuri, numere de telefon şi adrese.

„Se spune că dacă nu poţi să învingi, poţi să te alături. Noi spunem că dacă nu poţi să învingi, expune!”, scrie în descrierea site-ului. „Nu uita să urci fotografii. Vrem să vedem pozele cu amanta care te-a scos din minţi”, se arată în continuare.

Site-ul are şi o pagină de Facebook, cu peste 240.000 de fani, unde femeile care îşi suspectează partenerii de infidelitate îşi dau sfaturi şi se învaţă reciproc care sunt semnele unei astfel de situaţii.

Majoritatea postărilor sunt pline de ură direcţionată către „cealaltă femeie”, inclusiv comentariile cititorilor, şi nicidecum către comportamentul partenerului în cauză.

„În ciuda poveştilor îngrozitoare pe care aceste femei le spun, nu te poţi abţine să te gândeşti că ele sunt cele rele, nu nemernicele care le-au furat bărbaţii”, spune editorul  Kate Dries, de la  Jezebel.com. Editorul spune că agresivitatea textelor expuse pe acest site nu are cum să obţină empatia cititorilor.

În postările lor, femeile înşelate încep prin a povesti despre căsnicia lor în termeni afectuoşi. După mai mulţi ani de căsătorie, acestea află că au fost sau încă sunt înşelate cu alte femei, moment în care povestirea ia altă turnură, iar toată furia este aruncată în direcţia amantelor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările