Locul de muncă ideal pentru cei care iubesc sexul şi marijuana

Locul de muncă ideal pentru cei care iubesc sexul şi marijuana

FOTO www.stonerdays.com

Amatorii de senzaţii tari datorate sexului şi consumului de marijuana sunt vizaţi de un anunţ de angajare postat de o publicaţie online din SUA.

Săptămâna trecută, site-ul de ştiri „The Cannabist” a postat una dintre cele mai surprinzătoare oferte de angajare pentru poziţia de redactor. „Poţi scrie despre sex concentrându-te cu ajutorului consumului de iarbă, începând cu data de 1 octombrie”, a anunţat publicaţia americană. 

Cum era de aşteptat, nu a durat mult până când vestea s-a răspândit pe reţelele de socializare, unde au început să apară şi primele glume pe seama ineditului loc de muncă.
 
„Redactorul nostru va scrie despre relaţii, intimitate, probleme de gen şi tot ce are legătură cu sexul într-o lume în care marijuana este legală şi prezentă destul de des în dormitoare. Redactorul poate scrie şi despre propriile experienţe, despre modă, despre produse care au legătură cu subiectul şi va răspunde întrebărilor cititorilor. Această poziţie este plătită, iar candidatul ideal este cel care este dispus să se dedice locului de muncă şi să îşi asume ce scrie”, mai scrie în anunţ.
 
Publicaţia „The Cannabist” s-a lansat cu câteva zile înainte ca în statul American Colorado să fie legalizată marijuana, pe 1 ianuarie 2014. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: