De aceea, dacă dormitorul îl amenajăm ca să ne simţim noi bine în el, bucătăria o facem plăcută pentru familie şi prieteni, livingul trebuie să treacă testul suprem – să fie judecat şi de cei care nu prea ne cunosc.

Dacă mobilierul de prin alte camere mai poate aştepta până să fie schimbat sau poate suporta anumite „compromisuri” legate de aspect, calitate şi preţ, în living nu putem face rabat la nimic! Dar uneori nici nu e nevoie, mai ales când nimereşti o perioadă de reduceri serioase la producători de mobilă serioşi. Şi, dacă tot veni vorba despre asta – campania de reduceri de până la 50% la toate produsele lansată de Lem’s se încadrează la: preţuri bune, produse de calitate şi producători serioşi!

Pentru că noi am dat deja o tură şi am văzut ce ne oferă magazinele Lem’s, vă arătăm şi dumneavoastră, dar numai câteva livinguri, iar pentru restul produselor vă invităm să faceţi o vizită în magazinele lor (pe care le găsiţi cam în toată ţara).

Şi acum, să trecem la livinguri! Primul lucru pe care l-am constat a fost că avem de unde alege – atât în materie de stil, culori, materiale, cât şi de preţ! Lem’s propune o mulţime de game de mobilier pentru living.

Gama Domino oferă mobilier în culori neutre, fiind dominată de nuanţele stejar wenge, stejar pastel şi cappuccino. Fronturile pentru fiecare configuraţie sunt disponibile atât în variantă mată, când şi în variantă lucioasă. Iar preţurile sunt incredibile! Până pe 1 mai Livingul Domino L290 poate fi cumpărat cu 958 lei!

Mobilierul din Gama Xtend este disponibil în varianta cu fronturi nuc fano sau stejar wenge şi este foarte încăpător, cu multe răftuleţe, dulapuri şi sertare. Exact ce-ţi trebuie dacă ai (sau îţi doreşti să ai) o familie mai măricică... Cât despre preţuri, la fel de bune – de exemplu Xtend wenge L256 costă 1338 lei până la sfârşitul campaniei de reduceri!

Gama Box este foarte „cochetă”, plină de fronturi lucioase şi culori îndrăzneţe, dar cuprinde şi configuraţii în nuanţe neutre. Ca să dăm şi un exemplu, livingul Box L340  cu mult spaţiu de depozitare şi cu un aspect modern poate fi cumpărat în această lună cu numai 1687 lei!

În categoria premium găsim livingurile Miracco Modern care îmbină stilul modern cu cel clasic, dominante rămânând însă nuanţele moderne: fronturile mate stejar wenge şi fronturile super lucioase roşii sau cappuccino sunt regăsite în diverse configuraţii. Aici gătiţi reduceri generoase, cum ar fi cazul livingului Miracco Modern L338, care are o reducere de 1084 lei până pe 1 mai!

Miracco Clasic, după cum îi spune şi numele, păstrează notele clasice. La aceste configuraţii predomină suprafeţe mate, stejar wenge, pe lângă care apar discret câteva fronturi crem, lucioase. Cât despre reduceri, pentru Miracco Clasic L 367 s-au tăiat din preţul iniţial 1097 lei!

Cu suprafeţele verticale lucioase şi cele orizontale mate, la livingurile Zeppelin crem-ul, negrul şi nuanţa ciocolată sunt la putere! Având în vedere toate acestea, configuraţiile Zeppelin sunt uşor de încadrat pe lângă alte elemente din interior, suprafeţele lucioase dându-i o tentă modernă, iar culorile discrete, una clasică. Şi aici avem o reducere generoasă – 1168 lei pentru livingul Zeppelin L374.

În sfârşit, livingurile New York care sunt... ca-n filmele americane! Gama este dominată de fronturi lucioase în culori elegante – negru, roşu, alb, cappuccino –  şi carcase urbano, mate. Şi la capitolul reduceri stăm bine. De exemplu Livingul New York L 315 poate fi cumpărat până la sfârşitul campaniei cu o reducere de 1850 lei!

Mai multe despre oferta Lem’s cu reduceri de până la 50% găsiţi pe site-ul Lemet şi în toate magazinele din ţară. Spor la „stilat” livingul şi haideţi la Lem’s până pe 1 mai!