Lecţie de responsabilitate. O asistentă medicală sare în ajutorul victimelor unui accident, deşi era în rochie de mireasă

Lecţie de responsabilitate. O asistentă medicală sare
în ajutorul victimelor unui accident, deşi era în rochie de mireasă

Momentul în care tânăra acordă primul ajutor

Imagini emoţionante cu o asistentă medicală care acorda primul ajutor victimelor unui accident de maşină au ajuns în presa străină.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără asistentă medicală a oferit zilele trecute o frumoasă lecţie de responsabilitate şi devotement meseriei alese.  Aceasta nu a ţinut cont că se află în ziua propriei nunţi şi a sărit în ajutorul victimei unui accident rutier.

Rachel Taylor, în vârstă de 22 de ani, se întorcea de la propria nuntă când, pe o autostradă, a fost martora unui accident, scrie Daily Mail.

Femeia a asigurat asistenţă medicală până la sosirea paramedicilor.

„Am văzut mai multe persoane care târau o persoană pe cealaltă parte a străzii. Soţia mea a ieşit din maşină, în rochie de mireasă şi s-a grăbit să acorde o mână de ajutor. Sunt binecuvântat să am o soţie minunată care mereu ajută oamenii când au nevoie”, a povestit soţul asistentei care o însoţea în acele momente.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: