Vizitatorii vor putea descoperi în spaţiul de la parter tot ceea ce au nevoie în proiectele de amenajare pe care le plănuiesc. Cum nimic nu poate începe fără uneltele potrivite, Brico Depôt a pregătit pentru vizitatori gama de unelte electrice Erbauer EXT care asigură rezultate profesionale indiferent de tipul de proiect. Toate uneltele din această gamă sunt compatibile cu un singur acumulator şi sunt fiabile, durabile, rezistente şi sigure pentru orice proiect. 

Pentru proiectele de design, Brico Depôt prezintă inspiraţia sub forma a 80 de culori unice. Noua gamă de vopsele GoodHome introduce zeci de posibilităţi colorate pentru orice încăpere şi încurajează vizitatorii să îşi urmeze orice dorinţă atunci când vine vorba de înfăţişarea locuinţei lor.  

Grădina sau terasa nu au fost neglijate. Cu toţii ştim că aceste spaţii au nevoie de gresie şi de duşumea calitative şi rezistente. Brico Depôt prezintă în acest sens soluţiile ideale, uşor de instalat, durabile şi care implică o întreţinere redusă.

Cel de-al doilea etaj permite vizitatorilor să descopere flexibilitate soluţiilor integrate, de la textura podelei, la modularitatea gardurilor şi îmbinarea elementelor în spaţiu şi să experimenteze ideile de amenajare de la Brico Depôt. 

Fiecare încăpere are personalitatea ei, iar elementul-cheie care scoate în evidenţă această personalitate este podeaua: tipul de soluţie preferat (plăci ceramice sau parchet), textura şi culoarea. În cadrul expoziţiei, vizitatorii pot descoperi soluţiile ideale pentru locuinţa lor. 

Mai mult, vizitatorii pot afla cât de uşor se poate crea o oază de relaxare şi răsfăţ, în orice spaţiu. Gama Neva, soluţia cu panouri modulare, uşor de asamblat şi cu un design unic, lasă lumina să treacă, separă spaţiile şi asigură intimitatea. În plus, Brico Depôt face imposibilul posibil pentru cei care mereu şi-au dorit să îşi amplaseze duşul într-un loc mai îngust sau chiar într-un spaţiu neconvenţional. Oricine poate da contur spaţiului de relaxare la care visează, în orice încăpere, indiferent de spaţiu, sau chiar afară, în grădină, cu gama de produse modulare Beloya, care cuprinde o varietate mare de soluţii funcţionale şi practice. 

Toată lumea ar trebui să aibă o locuinţă în care să se simtă bine, de aceea Brico Depôt a discutat cu mii de oameni pentru a afla cu ce probleme se confruntă şi pentru a dezvolta soluţii şi produse inedite la preţuri accesibile. 

Vino şi tu la expoziţia Brico Depôt din clădirea BCR de la Universitate şi lasă-te inspirat! Şi nu uita să vizitezi site-ul Brico Depôt pentru mai multe soluţii şi idei: https://www.bricoDepôt.ro