La Galati se vor construi 700 de locuinte sociale

Recent, municipalitatea galateana a obtinut de la Guvern aprobarea pentru constructia de locuinte sociale in perioada 2002-2003. Potrivit primarului Galatiului, Dumitru Nicolae, fondurile, a caror

Recent, municipalitatea galateana a obtinut de la Guvern aprobarea pentru constructia de locuinte sociale in perioada 2002-2003. Potrivit primarului Galatiului, Dumitru Nicolae, fondurile, a caror marime nu se cunoaste pana la aceasta data, vor fi suficiente pentru finalizarea a peste 700 de apartamente sociale. Edilul-sef al Galatiului afirma ca primii bani obtinuti vor fi folositi la finalizarea blocului D 19, aflat intr-un stadiu avansat de constructie. Dupa aceea va urma construirea a 206 apartamente in zona Garii, a 127 apartamente pe soseaua de centura a cartierului Micro 13 B, 152 de apartamente pe centura cartierului Micro 14, 8 locuinte individuale in Traian Nord, 120 de apartamente in cartierul Badalan si 120 de apartamente langa Turnul de Televiziune. Toate aceste locuinte vor fi proiectate unitar de firma specializata Proiect SA, rezolvandu-se din start problema contorizarii consumurilor. Obtinerea unei astfel de locuinte sociale va fi posibila doar pentru tinerii pana la 35 de ani, cu conditia sa indeplineasca toate criteriile ce urmeaza sa fie stabilite de Consiliul local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: