La ce dependenţă este predispusă fiecare zodie

La ce dependenţă este predispusă fiecare zodie

Cele mai mari dependenţe ale zodiilor

Balanţa este cunoscută ca fiind dependentă de cumpărături, iar Taurul are o mică obsesie atunci când vine vorba de dulciuri. Află care este cea mai puternică dependenţă a fiecărei zodii în parte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec: dependenţa de cafea

Berbecul iubeşte să-şi îndeplinească sarcinile cu mare repeziciune. De obiecei, devin dependenţi de cafea. Şi nu orice cafea, un triplu espresso care să-I ţină în priză toată ziua, scrie yourtango.com

Taur: dependenţa de dulciuri

Taurul are o mică obsesie atunci când vine vorba de dulciuri. Iubesc deserturile şi nu scapă nicio ocazie să experimenteze un nou dulce din meniul restaurantului în care merg.

Gemeni: cunoaştere

Gemenii sunt genul de oameni care îşi folosesc mare parte din timp pentru a învăţa lucruri noi, aşa că nu fiţi surprinsi dacă devin total obsedaţi când găsesc un subiect de interes.

Taur: prea multe gânduri

Taurii devin obsedaţi de propriile gânduri. Uneori poate fi util să faceţi un pas înapoi pentru a vă reîmprospăta mintea şi pentru a obţine o nouă perspectivă.

Leu: dependenţa de propria imagine

Leii pot deveni obsedaţi de aspectul fizic. Cea mai mare speranţă a lor este că vor rămâne mereu tineri. Pentru ei, imaginea şi planul financiar sunt cele mai importante aspecte.  

Fecioară: dependenţa de curăţenie

Fecioarele tind să se comporte ciudat atunci când vine vorba de păstrarea curăţeniei. Atât de mult încât, chiar şi dacă nu sunt la ei acasă, simt nevoia să facă ordine în lucrurile din jurul lor.

Balanţă: dependenţa de cumpărături

Balanţa este cunoscută ca fiind dependentă de cumpărături. Când lucrurile merg prost sau se simt triste, terapia în mall este calea lor de atac. Nu este un moment bun să lăsaţi cardul la îndemâna lor.

Scorpion: dependenţa de sex

Scorpionii sunt fiinţe pasionale, cu o dependenţă de contactul fizic şi plăcerea sexuală. Iubesc experimentele în dormitor. Un lucru este sigur, întâlnirea cu un Scorpion nu este niciodată plictisitoare.

Săgetător: dependenţa de adrenalină

Săgetătorii iubesc aventura, riscurile şi adrenalina. Fie că devin dependenţi de sporturi periculoase, jocuri de noroc sau pur şi simplu aventuri conjugale, acesta este modul lor de a simţi că trăiesc cu adevărat.

Capricorn: dependenţa de muncă

Capricornii sunt productivi şi determinaţi prin natura lor, dar, uneori, pot exagera un pic atunci când vine vorba de muncă. Sunt cunoscuţi ca fiind genul de oameni care se abandonează muncii şi nu se dau în lături până când nu termină.

Vărsător: dependenţa de alcool

Când Vărsătorul este obosit să asculte propriile voci din cap, el îşi îneacă supărările în alcool. Recurge deseori la această metodă pentru a uita de propriile sentimentele, probleme sau amăgiri.

Peşti: dependenţa de mâncare

Când se simt trişti, Peştii îşi alină supărarea prin mâncare. Au personalităţi dependente şi cad foarte uşor pradă obiceiurilor proaste, care pot dura mult timp fără a reuşi să preia controlul asupra propriei vieţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: