Injecţie cu ciment pentru un posterior perfect

Injecţie cu ciment pentru un posterior perfect

Transsexualul Oneal Ron Morris s-a dat drept doctoriţă

O tânără din Florida a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a decis să se opereze pentru a avea un fund mai mare, precum cel al lui Kim Kardashian. Ghinionul fetei a fost că a apelat la o doctoriţă falsă, care s-a recomandat ca fiind chirurgul estetician Morris şi care a acceptat să-i opereze posteriorul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deoarece falsa doctoriţă nu ştia să facă un implant, ea s-a gândit la o soluţie cât mai la îndemână pentru realizarea operaţiei pentru care ceruse suma de 500 de euro. Astfel, femeia a pregătit un cocktail din superglue, ciment şi ulei mineral, pe care l-a injectat în fundul pacientei, incizia fiind acoperită cu lipici.

Doctorii au alertat autorităţile

Imediat după ce a ajuns acasă, tânăra din Florida a început să aibă dureri groaznice şi a fost dusă la mai multe spitale, până a ajuns să fie internată şi operată la spitalul din Tampa. Medicii au fost şocaţi de ceea ce au descoperit şi au anunţat autorităţile, care au început imediat investigaţiile. „A plătit aproximativ 500 de euro pentru o «operaţie» care ar fi putut s-o omoare. A avut dureri foarte mari în tot corpul şi a plecat spre spital", a spus un reprezentant al poliţiei din Florida.

După ce au dat de urmele „doctoriţei", oamenii legii au constatat că era vorba de fapt despre un bărbat, Oneal Ron Morris, care este transsexual şi care se dă drept femeie. Acesta este acuzat de practicarea medicinei fără licenţă şi a fost pus zilele trecute sub învinuire, deşi întâmplarea a avut loc în luna mai a acestui an.

Tânăra din Florida nu este singura care a avut de suferit în urma intervenţiilor chirurgicale în zona posteriorului. În luna februarie a acestui an, britanica Claudia Aderotimi, în vârstă de 20 de ani, a murit după ce şi-a injectat în fese o substanţă interzisă. Mai mult de atât, falşii doctori care au realizat astfel
de operaţii au fost arestaţi şi închişi deoarece clientele lor îşi pierdeau viaţa sau ajungeau la Urgenţe.

500 de euro a plătit tânăra din Florida pentru a-şi mări fundul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările