Imaginile dezmăţului total: britanicii s-au dezlănţuit pe străzi în „Vinerea nebună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Când băutura ţi se urcă la cap FOTO ProfiMedia
Când băutura ţi se urcă la cap FOTO ProfiMedia

Vacanţa de iarnă a început oficial în Marea Britanie, unde zeci de mii de tineri au luat cu asalt barurile, iar mai apoi au creat un adevărat haos pe străzi. În urmă au rămas vomă, multe vânătăi, amenzi şi fotografii ce surprind momente de-a dreptul ilare, dar şi unele care nu le fac deloc cinste protagoniştilor.

GALERIE FOTO

În Marea Britanie, ultima vineri dinaintea Crăciunului este cunoscută drept „Mad Friday/Vinerea nebună“, deoarece tinerii din toată ţara sărbătoresc din plin startul sezonului festiv. 

Şi în acest an, britanicii au consumat băuturi alcoolice în exces şi s-au dat în stambă fără nicio reţinere.

Băutura i-a încălzit atât de bine pe petrecăreţi încât nici vremea rea din Regatul Unit nu le-a stat în cale. Domnişoarele au adoptat ţinute sumare, iar multe dintre ele au suferit şi accidente vestimentare, lăsându-şi la vedere zonele intime.

Britanicii au sărbătorit Mad Friday FOTO Profimedia

Tinerii nu s-au dat în lături de la nimic – au vomitat, au urinat, s-au târât pe jos, ba chiar s-au suit şi în copaci.

image

În ciuda apelului la decenţă şi moderaţie lansat de autorităţi încă de joi, peste 400 de apeluri pe oră a primit Serviciul de Ambulanţă în „Vinerea nebună“. Multe persoane au necesitat îngrijiri medicale după ce au fost implicate în altercaţii sau pur şi simplu s-au prăbuşit fiind într-o stare avansată de ebrietate. 

Peste 40 de persoane au fost arestate, iar unii dintre poliţiştii care s-au chinuit să ţină situaţia sub control s-au ales cu muşcături şi lovituri. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite