Imagini impresionante cu un medic italian care cântă „Don't stop me now“ în holul spitalului, după ore de muncă VIDEO

Imagini impresionante cu un medic italian care cântă
„Don't stop me now“ în holul spitalului,
după ore de muncă VIDEO

Medicul Christian Mongiardi

Filmuleţul cu un medic din Italia care cântă la pian după terminrea turei, pentru a le ridica moralul colegilor care îngrijesc bolnavii de COVID-19, a ajuns viral şi face înconjurul lumii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În plină epidemie de Covid-19, medicii au devenit eroi pentru cei care au nevoie de o speranţă în lupta pentru stoparea acestui virus.

Un medic din Italia cântă la pian pentru a le ridica moralul colegilor care îi îngrijesc pe bolnavii cu noul coronavirus. Când şi-a terminat tura în secţia COVID-19, medicul Christian Mongiardi de la spitalul Circolo, cel mai mare din Varese, Lombardia, coboară să mănânce alături de doi colegi, dar găseşte cantina închisă.

Se aşează la pianul din holul spitalului şi cântă, iar din repertoriul său nu lipseşte hit-ul celor de la Queen, „Don’t stop me now”.

Imaginile s-au viralizat, iar medicul primar Francesco Dentali a povestit, pentru La Repubblica, că „medicul pianist” a fost deranjat în prima fază.

„I-am spus că a făcut ceva frumos şi ridică moralul tuturor în această perioadă dificilă”, a spus Francesco Dentali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: