Idei inedite pentru decoraţiunile de Sărbători: cum putem transforma obiectele din casă în brazi de Crăciun

Idei inedite pentru decoraţiunile de Sărbători: cum putem transforma obiectele din casă în brazi de Crăciun

Un suport pentru pălării poate fi transformat destul de uşor în pom de Crăciun/FOTO Instagram/Daily Mail

Pomul de Crăciun nu trebuie să fie neapărat un brad natural sau artificial. Musafirii vor fi plăcut surprinşi dacă vom găsi idei originale şi vom construi un pom improvizat, din cărţi sau din alte obiecte care se găsesc în casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bec Judd, fotomodel şi jurnalistă, se laudă cu un brad inedit făcut de ea anul acesta, pe care le-a fotografiat şi a publicat pozele pe reţelele sociale.

Este un brăduţ foarte frumos, făcut din mai multe beţe, montate în aşa fel încât să ia forma unui pom de Crăciun. Unii utilizatori de pe Instagram nu au apreciat creativitatea ei, preferând stilul tradiţional.

Alţii în schimb au publicat la rândul lor forme inedite de pomi de Crăciun, scrie Daily Mail. De exemplu, un pom este făcut din crengile căzute în curte, care au fost strânse şi legate sub forma unui brad.

Alţii au făcut un brad dintr-un teanc de cărţi puse una peste alta sau au decorat o scăriţă în stilul bradului de Crăciun.

Un efect interesant se poate obţine şi dacă facem un braduţ din stinghii de lemn, pe care le decorm cu diferite ornamente făcute de noi.

Pentru a face un brad original ne putem folosi de asemenea de un butoi sau de un suport pentru pălării, pe care îl putem împodobi cu globuri, lumânări şi steluţe. Şi o scăriţă poate fi transformată destul de uşor în pom de Crăciun.

Şi bucăţile de carton pictate frumos pot fi aranjate sub forma unui brad, tot ce trebuie este puţină imaginaţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările