Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2017

Horoscopul săptămânii 17 - 23 februarie 2017

Nativele Rac se vor îndrăgosti iremediabil de un fost prieten.

În următoarea perioadă, cei născuţi în Peşti vor dori să-şi trăiască viaţa, să se distreze şi să uite de necazuri, iar Balanţele trebuie să aibă grijă la problemele de sănătate. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru mijlocul lunii februarie!

Ştiri pe aceeaşi temă

BERBEC

Sunt excluse toate călătoriile peste hotare, dar nu mai pot fi evitate cele locale, din ce în ce mai multe şi foarte stresante. Apelaţi la un vocabular total lipsit de subtilităţi, sunteţi foarte pretenţioasă, excesiv de emotivă şi lipsită de diplomaţia de până acum.

TAUR

Cele mai multe native fac excese periculoase şi repetate, care le pot afecta starea de sănătate. În acest interval, prevalează pasiunile şi oricât de mult doresc să ascundă prin ceea ce trec, majoritatea nativelor au şi tendinţa imprevizibilă de a se lăuda. Sunt posibile şi aventuri erotice secrete.

GEMENI

Oricât de greu le va fi, aceste native îşi vor reorganiza viaţa din aproape toate punctele de vedere. De miercuri, din ce în ce mai sensibile, imprevizibile şi originale, exclud doar aparent plăcerile din viaţa lor, adică nu refuză aventurile erotice şi culinare.

Află ce-ţi rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.

Horoscopul lunii martie 2017
Marele horoscop al anului 2017

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările