Horoscopul săptămânii 10 - 16 februarie 2017

Horoscopul săptămânii 10 - 16 februarie 2017

Leii atrag privirile tuturor şi au un şarm evident.

În următoarea săptămână, multe native Fecioară sunt iritate din cauza rudelor şi a relaţiilor profesionale dificile, iar nativele Rac niciodată n-au fost mai invidiate ca acum. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru perioada 10 - 16 februarie 2017!

Ştiri pe aceeaşi temă

BERBEC

Exuberante şi inventive, cu o poftă de viaţă molipsitoare, aceste native reconfigurează în mod fericit toate relaţiile cu persoana iubită şi cu rudele. De miercuri, se simt mai libere, foarte inspirate, gata să-şi trântească la pământ definitiv adversarii cei mai primejdioşi.

TAUR

Relaţia de cuplu devine din ce în ce mai stresantă, iar nativele nu înţeleg ce li se mai reproşează o dată ce doar ele îşi susţin financiar partenerul de cuplu şi familia. Căsătorite ori celibatare, toate doresc să fie independente, mai libere şi mai iubite.

GEMENI

Este posibil să faceţi călătorii multe ori foarte lungi (unele chiar peste hotare), însă fără însoţitorul dorit. Puteţi pierde sprijinul familiei, din cauza lipsei de comunicare ori a termenilor severi pe care îi folosiţi. Familistele sunt cele mai stresate profesional.

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 10 - 16 februarie 2017 pe clickpentrufemei.ro.

Zile norocoase în februarie, pentru fiecare zodie
Zodiile favorizate în luna februarie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările