Horoscopul lunii. Mercur retrograd e aproape şi nu iertă pe nimeni! Până atunci, bifează în calendar 13 mai, cea mai norocoasă zi

Horoscopul lunii. Mercur retrograd e aproape şi nu iertă pe nimeni! Până atunci, bifează în calendar 13 mai, cea mai norocoasă zi

Mercur e retrograd în mai

Din punct de vedere astrologic, ne aflăm chiar în mijlocul zodiei Taur, perioadă cunoscută ca fiind una fără prea multe evenimente importante. Însă, dacă aprilie ne-a adus Pluto retrograd, prima superlună din an şi multă energie apărută odată cu intrarea în zodia Taur, semn de pământ, trebuie să ştii că evenimentele astrologice majore din mai 2021 sunt mai puternice, iar cel mai semnificativ este Mercur retrotrad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sfatul astrologilor este să îţi pui în ordine planurile până când începe mişcarea retrogradă, pentru că apoi îţi va fi mai greu să faci multe dintre lucrurile pe care ţi le-ai propus. Ne apropiem de luna nouă din 11 mai, care nu va mai fi atât de prietenoasă ca cea de luna trecută, pentru că intervine influenţa semnului Gemeni, caracterizat de gândirea rapidă, de spontaneitate.

13 mai aduce un impuls de noroc cosmic

Începând cu jumătatea lunii mai, Jupiter intră în zodia Peşti, pentru prima dată din 2010, şi deschide robinetul pentru noroc, destul pentru toţi nativii din zodiac. 

Află aici când e Mercur retrograd şi cum va influenţa eclipsa de Lună semnele zodiacale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările