Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Fecioarele îşi supără prietenii cu ironii usturătoare

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Fecioarele îşi supără prietenii cu ironii usturătoare

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Fecioarele riscă să piardă o parte din prieteni dacă nu realizează că ironiile lor îi fac să sufere, în timp ce Vărsătorii primesc informaţii care ar putea să-i ajute să fie promovaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Berbecii nu sunt lăsaţi de amici să-şi exprime părerile 

În mod sigur vei reuşi să recuperezi o sumă importantă sau vei fi răsplătit cum se cuvine într-o activitate suplimentară. Nu eşti lăsat de prieteni să îţi spui părerea. Este de preferat să nu îţi cheltuieşti chiar toţi banii pentru cei din anturaj!

Taur

Apar mici greşeli pricinuite de starea de confuzie, care este accentuată în cazul în care ai făcut tratamente îndelungate cu antidepresive. Ambiguităţile te enervează întreaga zi. Te simţi obosit şi lipsit de forţa de a face „destăinuiri” familiei.

Gemeni

Strângi bani pentru o excursie şi te minunezi cât de repede reuşeşti să îţi cheltuieşti fondurile. E necesar ca înainte de toate să îţi respectaţi promisiunile. Ai intenţii complicate ce sunt doar bănuite de amici. Evenimentele se succed cu rapiditate.

Rac

Te decizi să faci ordine în viaţa intimă şi le ceri celor care te agasează să te lase în pace. Din păcate, o parte dintre aceştia înţeleg totul exact pe dos. După-amiază, iritare maximă. Nu mai poţi sesiza importanţa pe care o are iubirea în viaţa ta.

Leu

Nimic extraordinar nu te scoate din programul strict pe care l-ai făcut singur. Prietenii se dovedesc amicii de care oricine are nevoie la greu. În plus, seară calmă, în familie, alături de toţi cei dragi, care îţi destăinuiesc ultimele lor „secrete”.

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Fecioarele îşi supără prietenii cu ironii usturătoare 

Consideri că eşti ironic, dar cei din anturajul intim simt pe pielea lor cât de brutal îţi exprimi părerile. În acest ritm, vei rămâne fără prieteni curând! Te ocupi de restanţele casnice şi preferi să nu vorbeşti cu absolut nimeni despre ceea ce simţi.

Balanţă

Nu stai prea mult pe gânduri pentru a le cere scuze celor cărora consideri că le-ai pricinuit necazuri fără să vrei. Răul comis intenţionat însă nu-l mai iei în seamă, fiind o reacţie de apărare! După-amiază, prietenii nu pregetă să te critice iar.

Scorpion

Persoana iubită continuă să îţi poarte pică şi din cauza neînţelegerilor de natură erotică. Nu aştepţi să vă împace alţii, ci deschizi seara o discuţie salvatoare despre ce doreşte de la tine. Îţi reconsideri şi aşa zisele avantaje ce ţin de aspect.

Săgetător

După atâtea şi atâtea veşti şi evenimente neplăcute, în sfârşit, poţi spune că ai ieşit oarecum la liman. Descoperi însă uimit că nici acum nu te simţi mai puţin stresat ori foarte fericit. Te revolţi brusc şi ai seara reacţii mult prea agresive.

Capricorn

Afirmaţiile persoanei iubite sunt într-adevăr provocatoare şi este posibil să iei o atitudine prea puţin diplomatică. Descoperi că nu eşti susţinut de nimeni din anturaj. Oricât ai încerca să stăvileşti controversele sentimentale, nu reuşeşti singur.

Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2015. Vărsătorii au şanse de promovare

Într-o manieră originală ţi se comunică informaţii deosebit de utile, dacă doreşti să promovezi într-o funcţie importantă. Intuitiv, refuzi şi bine faci, căci eşti deja avertizat de prieteni şi rude. Mai bine ai renunţa la o parte dintre parteneri!

Peşti

Toate bănuielile sunt confirmate astăzi de faptele mai puţin plăcute ale unei rude apropiate. Te grăbeşti să refaci unele acte sau doar să planifici o consultaţie notarială. Seara, apar mulţi musafiri şi te întrebi dacă mai ai vreun prieten sincer.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările