Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015: Peştii dau vina pe partener pentru orice li se întâmplă

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015: Peştii dau vina pe partener pentru orice li se întâmplă

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015 FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015. Viaţa de cuplu este armonioasă pentru unii nativi, în timp ce alţii sunt nemulţumiţi de parteneri. Disciplina devine foarte importantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015: Berbecul are musafiri spre seară

Starea de sănătate este excepţională, numai că partenerul de cuplu devine extrem de mofturos. Vă decideţi să-i faceţi pe plac de dragul liniştii familiale. Nu sunteţi criticat, dar speraţi ca cei dragi să vă aprecieze eforturile continue. Seara, apar mulţi musafiri neinvitaţi.
 
Taur
 
Vă afirmaţi în aşa măsură, încât sunteţi puşi într-o „funcţie” pe care aparent nu o meritaţi (pentru care nu aveţi calificarea necesară). Invidii şi pentru sporul salarial. Vi se fac declaraţii de dragoste, cu care deja v-aţi obişnuit şi chiar vă plictisesc. Partener de cuplu gelos.
 
Gemeni
 
Dimineaţă, acţionaţi cu abilitate pentru a avea linişte nu numai în familie, ci şi în afara acesteia (vecinii mutaţi de curând sunt agasanţi şi lipsiţi de modestie). O durere de cap persistă întreaga zi şi vă împiedică să faceţi ceea ce v-aţi propus. Ajutor familial neaşteptat.
 
Rac
 
Schimbarea dv. este spectaculoasă şi se vor păstra mult timp în memoria rudelor faptele dv. de „vitejie” (înfruntaţi persoanele de care depinde viitorul dv.). Problemele familiale vă creează o stare de stres greu de depăşit, dacă nu mai aveţi parteneri de nădejde care să vă ajute.
 

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015: Leul ia măsuri drastice

Nu mai doriţi să lucraţi cu persoane mediocre şi veţi lua măsuri drastice, criticate de mulţi dintre colaboratori. O discuţie „amicală” se termină cu o ameninţare greu de suportat, de care însă oricum sunteţi decis să nu ţineţi seamă. Vă implicaţi în investiţii prea împovărătoare.
 
Fecioară 
 
Aveţi o viziune de ansamblu utilă şi interesantă pentru toţi colegii. Dorinţa de emancipare, de depăşire a situaţiilor ambigue, vă obligă să fiţi mai consecvenţi. Rudele vă cer detalii despre afirmaţiile pe care le-aţi făcut cu câteva zile în urmă despre ele. Răzbunare şi ipocrizie.
 
Balanţă
 
Nevoia de disciplină vă ajută să ajungeţi unde doriţi – la îmbunătăţirea situaţiei familiale şi, implicit, financiare. Din păcate, mai aveţi însă de aşteptat. E necesar să faceţi rost de bani şi sunteţi hotărât să-i scoateţi şi din piatră seacă pentru a vă pune în practică ideile.
 

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015: Scorpionul face multe reproşuri

Relaţiile de cuplu sunt excepţionale, încărcate de pasiune şi multă tandreţe. Sectorul financiar este încărcat de mici pagube şi trebuie să luaţi măsuri urgente. Multe discuţii şi prea puţine fapte. Le faceţi reproşuri amicilor, dar nu uitaţi că dv. i-aţi încurajat să vă critice.
 
Săgetător
 
Evenimente stresante doar în plan afectiv şi familial. Financiar, situaţia se păstrează neutră, stabilă. Apar invidii şi calomnii din partea concurenţei. Sunteţi cam indecis, dar trebuie să abordaţi direct pe cineva cu care veţi colabora într-o activitate nouă. Timiditate maximă.
 
Capricorn
 
Rudele apropiate sunt generatoare de situaţii complicate, pentru că fac afirmaţii lipsite de adevăr, referitoare atât la dv., cât şi la persoana pe care o iubiţi. Cei din familie se opun oricărei activităţi noi sau se opun unor relaţii parteneriale ce li se par mult prea nesigure.
 

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2015: Vărsătorul ia decizii importante

Partenerul de cuplu va fi înţelegător cu dv. şi va propune o detaşare de evenimente, prin părăsirea localităţii sau prin efectuarea câtorva zile de concediu. Deciziile de acum sunt prea importante, pentru a le pune imediat în practică. Seara, comentarii amicale foarte neplăcute.
 
Peşti
 
Cel mai comod pentru dv. va fi să consideraţi că partenerul este vinovat de tot ceea ce vă supără. Nu sunteţi răbdători şi vă pierdeţi şi ultima fărâmă de afecţiune. Persoana iubită are o realizare de proporţii şi sărbătoriţi cu amicii comuni. Relaxare, numai la ore foarte târzii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările