Horoscop de weekend 21-23 februarie

Horoscop de weekend 21-23 februarie

Semnele zodiacale FOTO: SHUTTERSTOCK

Astrologul Tina Rizea, specialistul cotidianului „Adevărul“, a întocmit horoscopul acestui sfârşit de săptămână. Află ce ţi-au pregătit astrele în weekendul 21-23 februarie 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

VINERI

Berbec

Nu te poţi detaşa de impresiile negative pe care ţi le-au făcut unele persoane din anturaj. Revii la analizarea comportamentului lor din dorinţa de a le deschide ochii şi rudelor prin alianţă. Seara, dorinţa de a deveni liderul tuturor iese la iveală.

Taur

Nu vrei să renunţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Toate planurile tale financiare au ieşit, se pare, din nou pe dos. După-amiază, eşti efectiv blocat, dar nu vrei să ceri ajutorul nimănui şi nu recunoşti cu niciun chip că ai greşit din nou.

Gemeni

Vrei să faci multe şi nu reuşeşti mai nimic. Apar din senin tot felul de obstacole şi eşti decis să te lipseşti de „ajutoarele“ binevoitoare! După tensiunile pe care a trebuit să le suporţi şi persoana iubită îţi dovedeşte că e lipsită de afecţiune.

Rac

Este foarte posibil să cedezi nervos şi să-ţi  „judeci“ prea aspru familia. Cineva drag face prea multe presiuni asupra ta pentru a lua o decizie care o avantajează. După-amiază afişezi înţelegere şi o aprobi verbal, dar rămâi la părerea personală.

Leu

Speranţele pe care le-ai avut erau desprinse de realitate, dar ai fost şi greşit sfătuit. După-amiază, faci eforturi pentru ca toţi cei din jur să înţeleagă de ce este nevoie să continuaţi să economisiţi. Ţi se pare anormal să tot repeţi aceleaşi lucruri.

Fecioară

Ai posibilitatea de a îţi îndeplini visele, numai că nu ai bănuit niciodată că va fi nevoie de atât ajutor din afară. Până acum, nu aşteptai sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege darurile cu care o răsfeţi (îţi face nenumărate reproşuri).

Balanţă

Se pare că nu „înţelegi“ decât cadourile pe care le poţi evalua în bani. Ai o viziune de ansamblu a ceea ce doreşti să faci în viitor şi nu mai găseşti necesar să îţi cauţi parteneri. Amâni toate întâlnirile, fără să dai niciun fel de explicaţii.

Scorpion

Pui bazele unei noi activităţi din dorinţa de a avea şi o preocupare lucrativă. După-amiază eşti sfătuit să participi la un proiect pe care îl consideri fără şanse. Seara, o rudă încearcă să te impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

Săgetător

Refuzi o colaborare cu amicii nu din răutate, ci pentru că vrei să pui în practică un proiect costisitor. Nu îţi place când refuzi, dar va trebui să accepţi o astfel de situaţie. Seara, porţi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge că ai dreptate.

Capricorn

Nu asculţi de nimeni, refuzi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Nu vrei decât să te distrezi şi nu ţii cont de proiectele profesionale pe care singur le-ai propus. Faci eforturi imense pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Imprudenţe repetate.

Vărsător

Îi admiri pe cei ce au tot ce vor, dar nu iei în seamă norocul acestora. Vrei-nu vrei, trebuie să ţii cont de solicitările celor care au fost atenţi cu tine în urmă cu ceva timp. Este absolut necesar să-i răsplăteşti pe cei care ţi-au fost de ajutor.

Peşti

Primeşti mesaje importante din partea unor rude apropiate, care te emoţionează şi te conving să pleci la drum lung. După-amiază, contramandezi activităţile planificate, dar uiţi să îţi anunţi amicii. Seara, eşti stresat la maximum de persoana iubită.

SÂMBĂTĂ

Berbec

Certuri şi rupturi sentimentale. Excese în iubire, dar cu un posibil nou partener. Activitate sportivă de succes, pentru cei tineri. Doreşti să organizezi o reuniune familială, sperând că vei obţine nu numai acordul, ci şi subvenţii din partea rudelor.

Taur

Apare riscul de a fi expus violenţei sexuale sau de a suporta intervenţii chirurgicale tocmai în weekend. Ar fi mai bine să amâni vizitele programate, deoarece eşti foarte comunicativ şi lipsit de autocenzură. Seara, ţi se cer iar bani împrumut.

Gemeni

Sectorul financiar se va îmbunătăţi prin recuperarea unor datorii. Seara, relaţii sentimentale cu parteneri mai tineri sau cu un nativ din Balanţă. Este de preferat să ai răbdare până cei dragi îţi vor mărturisi ce doresc să facă în viitorul apropiat.

Rac

Tendinţă de a lua decizii rapide, fără cea mai necesară analiză, mai ales în ce priveşte alegerea partenerilor pentru „excursia“ dorită. Faţă de persoana iubită preferi pentru moment să îţi ascunzi adevăratele sentimente. Lipsă totală de prevedere!

Leu

Optimismul exagerat este provocat de gratificaţiile primite la sfârşitul săptămânii. E necesar să îţi temperezi reacţiile, mai ales că eşti obosit şi chiar nu mai doreşti să călătoreşti. Seara, vizite în care dovedeşti că mila te-a părăsit de mult.

Fecioară

O bună ancorare în realitate, un pragmatism pronunţat, dar şi tendinţă de a fi critic cu cei din jur, în ce priveşte implicarea sentimentală. Tensiunea nervoasă va fi anihilată de o persoană ce vine în vizită şi reuşeşte să îţi facă o surpriză plăcută.

Balanţă

Eşti meticulos şi prea critic, cu sau fără motiv. Ţi se cere din nou să mediezi o neînţelegere apărută în familie şi refuzi politicos. Nu reuşeşti să comunici cu cei dragi şi preferi să nu insişti, fiind convins că în realitate nu vor să te înţeleagă.

Scorpion

Planifici o vizită la acele rude cărora le apreciezi diplomaţia. Persoana iubită doreşte să petreceţi mai mult timp împreună, cu riscul de a vă plictisi. Seara, nu ai timp decât pentru a finaliza activităţile începute de alţii. Iritabilitate maximă.

Săgetător

Apar noi prietenii şi o disponibilitate bună de a-i înţelege pe cei din anturaj. Vor exista persoane care vor dori să te implice în activităţile lor casnice de rutină. Reacţiile tale le sperie. Seara, îţi chemi amicii şi îi supui la probe de fidelitate.

Capricorn

Ai o mare influenţă asupra rudelor (îţi place să crezi că se datorează iubirii pe care ţi-o poartă). Musafirii, pe care singur i-ai invitat, te plictisesc, ba chiar îţi trezesc animozitate. Seara, nu mai poţi pleca nicăieri din cauza invitaţilor.

Vărsător

Zile excepţionale, în care eşti efectiv „scăldat“ în iubirea partenerului şi a prietenilor apropiaţi. Nu ţi se refuză absolut nimic! Aştepţi însă în zadar să-şi facă apariţia prietenul sau ruda cu care ai pus la cale activităţile din acest weekend.

Peşti

Ştii nu numai ceea ce este bine pentru tine, ci şi ce ar trebui să facă oamenii din anturaj pentru a păstra o atmosferă plăcută. Seara, vei face drumuri multe degeaba, dar dacă vei accepta compania unui nativ din zodia Leu vei avea totuşi multe avantaje.

DUMINICĂ

Berbec

Eşti obligat să recunoşti public că ai pierdut un pariu, iar situaţia chiar te stresează cu adevărat. Se fac anchete minuţioase, la adresa oamenilor de afaceri născuţi în această zodie. Unii sunt implicaţi şi din cauza unor „amici“ foarte dubioşi.

Taur

Impulsivitatea şi imprudenţa nativilor tineri îi conduc nu numai la producerea de accidente, ci şi la dizolvarea unor „alianţe“ financiare. Faci descoperiri interesante despre partenerii tăi de afaceri şi iei decizii care vor fi contestate de familie.

Gemeni

Pragmatic şi obsedat de economii, poţi deveni impulsiv când eşti contrazis. Cei mai afectaţi sunt partenerii sentimentali, lipsiţi de spirit critic. Programul tău este caracterizat de continuitate, dar şi de decepţii din cauza pierderii unor speranţe.

Rac

Obstacole de tot felul vor împiedica semnarea unor acte importante, iar reacţia ta se lasă aşteptată. Susţii opiniile unor persoane pe care de abia le-ai cunoscut şi te mai miri că persoanele drage te consideră superficial. Nu vrei să renunţi la drumuri.

Leu

Este de preferat să nu se pună bazele unor afaceri noi, chiar dacă eşti asigurat că nu vor fi depăşite limitele legale. Primeşti lecţii de la parteneri. Vorbeşti mult despre iubire, însă uiţi să ajungi la timp la întâlnirea cu partenerul de cuplu.

Fecioară

Tendinţa spre furie, dorinţa de a se impune cu orice preţ acţionează asupra tuturor, tineri sau maturi, dar tu continui să ai noroc. Relaţiile afective cu copiii, ori cu persoanele dragi din anturaj, vor suferi pe neaşteptate o transformare drastică.

Balanţă

„Afacerile“ de azi au succes şi sunt ghidate de sensibilitatea artistică şi de talente. Ţi se propun contracte care doar la prima vedere par excepţionale. Te gândeşti să accepţi un nou contract stresant, pentru a oferi stabilitate financiară familiei.

Scorpion

Există o tendinţă la meditaţie şi foarte mult optimism nefondat. Ceri ajutor persoanei iubite şi eşti refuzat dacă este vorba de bani. Ai senzaţia că cei din anturajul familial nu au niciun merit, ba chiar strică ce este bun şi promovează idei false.

Săgetător

Acumulările financiare ţi se par facile, iar „propunerile“ sentimentale se înmulţesc. Există încercări de a se relua o relaţie amoroasă. Apreciezi mult prea pozitiv calităţile persoanei iubite, iar cei din jur te consideră lipsit de simţul realităţii.

Capricorn

Se poate afirma că eşti un adevărat lider. Singurii care suferă, dar din cauze care ţin de iubire, sunt cei născuţi în ultimul decan. Depăşeşti cu uşurinţă orice interdicţie şi impui cu fast idei oarecum banale. Lipsă de intuiţie ori fantezie minimă.

Vărsător

Gelozia  îi animă pe mulţi dintre nativi şi le otrăveşte viaţa (vor fi destul de stresaţi şi stresanţi din cauza tiradelor nesfârşite la care nu vor renunţa). Conflictele pot dispărea o dată cu realizările financiare neaşteptate, ce te propulsează social.

Peşti

Este posibil să suporţi intoxicaţii şi alergii. Eşti mai sensibil şi te consideri lipsit de apărare şi ajutor. Te simţi epuizat şi nu mai suporţi informaţiile care vin şi îţi dau peste cap principiile şi sentimentele. Seara, îţi „pedepseşti“ rudele.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările