Horoscop de weekend 18-20 aprilie

Horoscop de weekend 18-20 aprilie

Semnele zodiacale FOTO: SHUTTERSTOCK

Află din horoscopul întocmit de specialista noastră, astrologul Tina Rizea, ce ţi-au pregătit astrele în weekendul 18-20 aprilie 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

VINERI

Berbec

Zi cu multe succese financiare de top, dar şi cu mici pagube neimportante. Blocajele vor dispărea pe neaşteptate de abia după-amiază şi fără motiv. Vei delega oricum o persoană corectă din familia ta pentru a finaliza o parte din activităţile comune.

Taur

Nemulţumirile legate de noile contracte le vei analiza împreună cu partenerii, colegii şi familia, chiar dacă nu ai încredere în nimeni cu adevărat. E de preferat să ai curajul să te implici singur în decizii clare. Pregătiri pentru concediu amânate!

Gemeni

Eşti solicitat în mai multe locuri în acelaşi timp şi nu poţi să refuzi nicio activitate deoarece chiar tu le-ai planificat cu mult timp în urmă. Nu dispui din păcate nici măcar de un mijloc de locomoţie foarte rapid pentru a te deplasa în timp util.

Rac

Dorinţa de a te împăca fără întârziere cu una dintre rude ori chiar cu partenerul de cuplu devine pentru tine obsesivă. După-amiază, nu mai suporţi ironiile şi reproşurile, însă starea de tensiune te macină, fiind în weekend mai mult decât stresantă.

Leu

Mai comunicativ, mai relaxat, priveşti relaţiile cu cei din jur cu mult mai multă înţelegere şi calm. Eliberat de o parte din datorii, îţi revine pofta de viaţă şi doreşti să pui în practică idei noi, să-ţi faci noi parteneri de afaceri şi nu numai.

Fecioară

Hotărârile tale se referă la viaţa sentimentală şi la partenerul de cuplu. Nimeni din anturaj însă nu te susţine şi vei renunţa. Din punct de vedere financiar cunoşti o stabilitate relaxantă, care se datorează, cu siguranţă, susţinerii partenerilor.

Balanţă

Adopţi un stil extravagant, fie îmbrăcându-te prea original, fie folosind termeni mai puţin uzuali în limbajul comun. Generozitatea ta este astăzi fără limite. Nu rezişti la cicălelile partenerilor (iar seara, cel de cuplu se „afirmă“ fără reţinere).

Scorpion

Descoperi că ai adversari invidioşi şi plini de resentimente. Insişti ca drepturile tale salariale să fie „indexate“, dar parcă ai vorbi în pustiu. Nu renunţi la confruntările directe, mai ales că ai cheltuieli pentru familie din ce în ce mai mari.

Săgetător

Devii impulsiv şi îi „amendezi“ pe toţi prin retragerea sprijinului financiar. După-amiază, ai tendinţa de a-i judeca greşit pe toţi cei din anturaj şi de a te purta cu prea multă rigiditate. Seara, refuzi oferte pe care probabil mâine le vei regreta.

Capricorn

Apar atât de multe oportunităţi sentimentale, încât nu este exclus să o ratezi pe cea mai avantajoasă. Doreşti din tot sufletul să scapi de partenerii de „petrecere” mai puţin motivaţi, şi pentru început le impui un ritm mai alert în luarea deciziilor.

Vărsător

Este bine să le ceri astăzi părerea amicilor şi rudelor apropiate. Orice decizie ai lua, vei descoperi că are implicaţii şi în viaţa de familie şi că ţi se reproşează pe drept de către membrii acesteia că nu le iei în seamă aproape niciodată dorinţele.

Peşti

Relaţii bune cu străinii şi agenţiile din străinătate. Repeţi o experienţă anterioară şi te decizi să-ţi relansezi cariera profesională de unul singur. Încurajări familiale şi precizări contractuale neplăcute. Dezorganizarea activităţilor programate!

SÂMBĂTĂ

Berbec

Te confrunţi cu un episod de depresie, cauzat cel mai probabil de nepăsarea persoanei iubite ori chiar de gelozia acesteia. După-amiază, eşti copleşit de problemele casnice. Nu mai subvenţionezi pe nimeni până nu îţi prezintă o listă de cheltuieli.

Taur

Dacă eviţi în continuare să discuţi problemele ce te apasă, vei fi învins de melancolie şi pesimism. Insişti să fii vizitat de o persoană dragă, care va vorbi numai despre problemele ei toată după-amiaza. Posibilă revigorare a pasiunii de altădată.

Gemeni

Cu toate că îţi este foarte greu să te deplasezi, vei ajunge la o rudă care are nevoie de sfaturile tale. Vei evita intenţionat să analizezi cu meticulozitate situaţia dificilă care ţi se prezintă frust. Numai cei tineri au întâlniri amoroase seara.

Rac

Îţi deschizi din nou sufletul cu deplină sinceritate faţă de persoane pe care nu le interesează decât propriile câştiguri. Îţi rezervi tot timpul liber familiei şi recucereşti inima persoanei iubite. Descoperi totodată şi multe metode de relaxare.

Leu

Vei fi în centrul atenţiei şi ţi se vor cere amănunte despre ultimele tale succese profesionale. Vei prefera să faci pe modestul, doar pentru a te putea odihni după pofta inimii. Seara, renunţi la intimitate de bună-voie şi primeşti numeroşi musafiri.

Fecioară

Nu dispui de mijloacele necesare pentru a-ţi permite un weekend aşa cum îţi doreşti, dar tot plănuieşti să organizezi o masă festivă pentru a le dovedi celor din anturaj că nu îţi lipseşte absolut nimic. Până seara, devii expansiv şi foarte vesel.

Balanţă

Eşti şi tu foarte uimit cât de uşor poţi fi satisfăcut, doar pentru că în familie domneşte iar armonia, iar eforturile îţi sunt apreciate cât de cât de toţi ceilalţi. Orice schimbare este benefică, iar întâlnirile amicale este evident că îţi priesc.

Scorpion

Eşti consecvent în tot ceea ce întreprinzi şi în tot ceea ce declari. Nu faci promisiuni exagerate, dar cei dragi nu pot aprecia cum se cuvine această calitate. Pentru unii nativi, se va ivi muncă suplimentară. Ceilalţi se vor simţi mult mai optimişti.

Săgetător

Te evidenţiezi prin exuberanţă, dar tot te miri că primeşti mai multe invitaţii decât poţi onora. Pentru a nu jigni pe nimeni, rămâi seara acasă şi îţi organizezi timpul cum îţi place. Cei ce se scoală cu faţa la cearşaf vor crea conflicte în familie.

Capricorn

Îţi expui părerile, fără să te temi, celor care ţi le cer, însă sinceritatea ta este maximă şi cei în cauză se simt un pic cam prea umiliţi. Nu te mai descurci cu noianul de activităţi casnice restante. Celibatarii vor avea totuşi surprize plăcute.

Vărsător

Te miri şi tu cum de te simţi atât de deprimat doar pentru că eşti din nou singur. Te sfătuieşti cu familia pentru fixarea unor noi responsabilităţi. Credeai că nu vei mai „savura” senzaţia de părăsire şi parcă nici nu mai vrei să apelezi la amici.

Peşti

Îţi acorzi momente de relaxare maximă în compania prietenilor ori rudelor. Faci planuri meticuloase pentru weekend, care din păcate nu vor folosi la nimic. Seara, ai însă suficientă grijă să nu împrăştii iar pe nimicuri fondurile de care dispui.

DUMINICĂ

Berbec

Te confrunţi cu o criză financiară foarte serioasă, deşi nu te poţi plânge că ai fost nedreptăţit, deoarece ai primit continuu bani, dar în cantităţi prea mici. Ai încredere în propriile forţe! Asigură-ţi cât de cât fonduri personale măcar în viitor!

Taur

Norocul revine, mai ales dacă nu te încăpăţânezi să respecţi sfaturile date de persoana iubită (care nu este deloc generoasă). Familia îţi respectă părerile şi te ajută. Îi cam desconsideri însă pe cei dragi! Persoana iubită nu te lasă să te implici.

Gemeni

Nu este nevoie să te dezvinovăţeşti. Pentru situaţia creată se ştie cine e vinovat, aşa că orientează-te spre o mai bună organizare familială. Pierdere neaşteptată a unui partener. Astăzi ai noroc, dar seara dai peste nişte persoane cu şanse colosale.

Rac

Dai „întâmplător“ peste o persoană pe care ai iubit-o cândva şi decideţi imediat să vă întâlniţi în perioada următoare, fără ştirea familiilor. Îţi aminteşti însă prea târziu de întâlnirea cu persoana iubită. Viaţa familială nu decurge cum  doreşti.

Leu

Nu te grăbi! Duşmanii de abia aşteaptă să greşeşti pentru a te scoate din „afaceri“. Foarte multă încredere nici în persoana iubită nu poţi avea deocamdată. Vrei să faci prea multe lucruri dintr-o dată! Seara, accepţi schimbările dorite de familie.

Fecioară

Eşti copleşit de sarcinile familiale din ce în ce mai complicate care ţi se „distribuie“ de către rude. Faci cunoştinţă cu o persoană care te va ajuta să depăşeşti această perioadă de readaptare. Problemele sentimentale se pot agrava în continuare.

Balanţă

O schimbare fundamentală în viaţa ta devine foarte posibilă cu ocazia apariţiei unei presupuse moşteniri. Cooperezi cu noile rude destul de bine şi descoperi că în familie atmosfera poate fi şi tihnită. Primeşti însă mai puţini bani decât te aştepţi.

Scorpion

Eşti obligat să dai un răspuns cât mai rapid la propunerea ce ţi se face de dimineaţă. Te cerţi cu pasiune cu persoana iubită şi uiţi că sentimentele erau la fel şi la începutul iubirii voastre! Trebuie să achiţi din nou toate datoriile celor dragi.

Săgetător

Finalizezi o activitate casnică deosebită ce părea că nu mai are nicio şansă de realizare. Apar amici sinceri şi devotaţi. Ţi se cere să participi la o discuţie de „afaceri“. Pentru moment, este de preferat să păstrezi şi relaţiile amicale mai vechi.

Capricorn

Îţi faci prieteni noi, însă încă nu i-ai uitat pe cei vechi. Nu realizezi totuşi nici acum cât de mult te ajutau, fără să-ţi ceară nimic în schimb. Seara, finalizări de activităţi casnice importante. Cheltuieşti mai puţin, dar rămâi fără fonduri.

Vărsător

La încheierea activităţilor casnice, ar fi de preferat să le mulţumeşti celor cu care ai muncit cot la cot. Bani puţini, dar cinstiţi. Ai şansa de a avea iar încredere în oameni. Ai senzaţia că vei depăşi în sfârşit toate inconvenientele financiare.

Peşti

Revii asupra unor decizii mai vechi, dar nu rezolvi nimic până nu îţi ceri scuze în faţa familiei persoanei iubite. Cei implicaţi au suferit suficient şi poţi să le restabileşti uşor „drepturile“ familiale. Seara, asişti la „discuţii“ interesante.

Acest text a fost publicat în „Weekend Adevărul“.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: