Horoscop de weekend 10-11 august 2019. Zodii cu noroc în dragoste: Berbec şi Balanţă

Horoscop de weekend 10-11 august 2019. Zodii cu noroc în dragoste: Berbec şi Balanţă

În weekend-ul 10-11 august 2019 astrele acordă mare atenţie sectoului amoros. Se vor întâmpla multe în dragoste şi există zodii favorizate pe acest plan. Cei născuţi sub semnul Berbecului ar putea să-şi întâlnească sufletul pereche: “Treci la iubit”, stă scris în horoscopul lor de final de săptămână. Nici Balanţele n-o duc rău la acest capitol, indiferent că vor cunoaşte pe cineva de care se vor îndrăgosti sau vor consolida o relaţie veche.


 
Iată ce îţi rezervă astrele, pentru zodia ta, în horoscopul de weekend:
 
Berbec
 
Crezi că viaţă ta amoroasă ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Dacă da, fii pe faza pentru că acest weekend poate fi în mod special strălucitor şi cu vibraţii ridicate pentru dragoste. Foarte posibil să înceapă şi o nouă iubire. Că atare, treci la iubit !
 
Taur
 
Viaţă ta amoroasă poate fi un aspect extrem de personal pentru ţine acum, deci timp de calitate departe de lume împreună cu persoană iubita pare a fi ideea cea mai bună pentru ţine. Orice speri sau îţi doreşţi să obţîi pe plan domestic alături de jumătatea ta se va realiza numai în spiritul cooperării.
 

Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: