Horoscop săptămânal 24-30 iunie. Schimbări majore pentru Capricorni

Horoscop săptămânal 24-30 iunie. Schimbări majore pentru Capricorni

Săptămâna 24-30 iunie 2019 aduce pentru Gemeni şi Săgetători veşti bune la locul de muncă, iar pentru Balanţe o nouă iubire. Capricornii vor face schimbări majore! Vezi ce au rezervat atrele fiecărei zodii în parte pentru ultima săptămână a lunii iunie

Berbec

Ai mai multă treabă la locul de muncă decât în mod normal şi începi să te gândeşti din ce în ce mai serios să ceri o mărire de salariu. În plus, vrei să începi să îţi asumi tot mai multe responsabilităţi şi, inclusiv, poziţia de lider.

Taur

Vă veţi bucura  să ieşiţi, iar scena socială este gata să stea deschisă pentru voi. În loc să vă simţiţi legaţi de romantism, vă veţi concentra mai mult pe prietenii şi pe acel fel de iubire platonică şi empatică. Vă daţi seama că vă place să fiţi înconjurati de oameni cu vederi libere dar idealiste.

Gemeni

În această săptămână acorzi mai multă grijă decât în mod normal problemelor financiare. Vrei să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară printr-o mărire de salariu la actualul loc de muncă sau, dacă nu este posibil, prin îndreptarea către un nou job.

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: