Horoscop săptămânal 18 - 24 octombrie 2021: Gemenii trebuie să acţioneze cu înţelepciune!

Horoscop săptămânal 18 - 24 octombrie 2021: Gemenii trebuie să acţioneze cu înţelepciune!

Horoscopul săptămânal pentru 18 - 24 octombrie Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânii 18 - 24 octombrie 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. Horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 octombrie 2021vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că

Horoscop săptămânal Berbec: 18-24 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Aveţi ocazia acum să vă simţiţi stăpâni în aproape orice situaţie. Se pare că tot ce veţi face săptămâna aceasta, vreţi să lucreze pentru viitorul vostru. Aşadar este timpul să vă ridicaţi mânecile şi să vă concentraţi asupra afacerilor, însă doar săclarificaţi ce trebuie făcut, fără să investiţi major deocamdată! E momentul să fiţi gata să luptaţi pentru fiecare metru cub de fericire personală şi profesională. Vă sfătuiesc să nu vă abateţi de la obiective şi să obţineţi maximul din ce se poate. Principalul lucru este să nu ignoraţi persoanele apropiate care au nevoie de sprijin şi sfaturi înţelepte.

Profesional sau dacă munciţi la renovarea propriei case, nu este exclus să vă treziţi într-o poziţie dificilă de a conlucra cu salariaţii. Este posibil să fie nevoie de schimbarea echipei, inclusiv a lucrătorilor care pot oferi servicii de reparaţii.

Dragostea vă face mai vulnerabili şi mai sensibili, iar întâlnirile secrete vă vor face să visaţi şi să vă străduiţi să păstraţi armonie în relaţia prezentă. Această perioadă vă va inspira şi vă va trezi potenţialul creativ care vă va atrage în lumea fanteziei. Vedeţi însă şi realitatea!

Horoscop săptămânal Taur: 18-24 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Primele zile ale perioadei  vă vor permite să faceţi multe din ceea ce aţi v-aţi propus şi planificat, dar cu condiţia să nu fie legate de casă, de familie, de copil. Datorită abilităţii de a prinde şi a învăţa din zbor tot ce este nou, veţi putea ajunge rapid în miezul problemelor şi veţi putea lucra în alt domeniu, îndeplinindu-vă rapid şi eficient îndatoririle. Dorinţa de a trăi în mod liber şi de a obţine independenţă materială vă obligă să acordaţi mai multă atenţie aspectelor legate de câştiguri şi de ridicare a nivelului material.

Pentru voi, chestiunile personale şi cele profesionale acum vor fi strâns legate. Poate că doriţi să reuşiţi într-o carieră de dragul inimii voastre sau să manifestaţi simpatie pentru lider, pentru cineva cu prestanţă de guru, de profesor, în speranţa şi că vă veţi schimba statutul social. Astea ar fi importante speranţe şi fantezii de-ale voastre, izvorâte din dorinţa de aschimba ceva radical în viaţă, aşa cum simţiţi că nu o puteţi face decât prin intermediul cuiva. Nu e cazul să acţionaţi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18-24 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Deşi aveţi o mulţime de energie, iar aceste stocuri par în general inepuizabile, tot nu pot fi suficiente pentru a rezolva toate problemele cu care vă veţi confrunta. Vă sfătuiesc aşadar să munciţi în echipă şi chiar să fiţi în căutare de ajutoare, nu doar acum, ci întreaga lună. Însă alegeţi-vă oamenii! E adevărat că vor veni compensaţii spirituale şi morale, asistenţă necondiţionată din partea familiei, cu participare la afacerile publice. Dar, ca ele să fie benefice şi să rodească, va fi necesar să se rezolve întâi problemele din relaţiile cu mediul înconjurător, deoarece sunt posibile dispute cu persoanele obişnuite. Se pare că vin importante răsturnări şi transformări personale, odată cu anumite schimbări sociale. Deocamdată, pentru început, sunteţi aşteptaţi la numeroase întâlniri şi negocieri de afaceri, unde veţi avea ocazia să vă manifestaţi conştiinţa în legătură cu o gamă largă de probleme, dar şi dorinţa de a coopera. Acţionaţi cu înţelepciune!

Horoscop săptămânal Rac: 18-24 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Pentru voi soseşte timpul marilor speranţe şi a planurilor grandioase. Uşor-uşor, ajungeţi  pe o cale mai netedă şi uniformă, pe care faceţi voi regulile jocului, dar numai cu ajutorul altora. Puteţi afirma că este timpul vostru numai dacă ştiţi cum să evitaţi duşmăniile şi impulsibvitatea altora! Totul se va desfăşura bine, atât la inspiraţia voastră, cât şi la entuziasmul cu care vă îndreptaţi spre afaceri şi crearea unui mediu fericit cu diplomaţie. Aproape că nu există absolut niciun motiv pentru a amâna realizarea ideilor concepute. Şi nu contează care este nivelul sau zona de realizare, fie că e un nou pas în carieră, muncă sau începutul unei vizite la studioul, la sala de sport. Principalul lucru este să vă deplasaţi.

Puteţi fi în centrul atenţiei şi vă puteţi bucura de succes în rândul prietenilor. Curiozitatea naturală şi dorinţa de a ţine pasul cu evenimentele recente vor trezi interesul pentru lucruri noi. Puteţi susţine cu uşurinţă conversaţia pe orice subiect, creând o atmosferă de armonie şi ajutor în jurul vostru.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pentru perioada 18-24 octombrie pe Click.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările