Horoscop săptămânal 18-23 decembrie. Luna plină în rac aduce schimbări importante

Horoscop săptămânal 18-23 decembrie. Luna plină în rac aduce schimbări importante

Horoscop săptămânal 18-23 decembrie

Horoscopul săptămânii 18-23 decembrie stă sub semnul de Lună Plină în Rac şi aduce schimbări importante pentru toate zodiile. Vezi ţie ce ţi-au rezervat astrele.

Horoscopul săptămânii 18-23 decembrie - Berbec

Cei născuţi în zodia Berbec îşi vor concentra atenţia asupra sectorului profesional. Cariera nativilor este pe primul loc şi luptă pentru a se face remarcaţi la locul de muncă. Este momentul unor schimbări benefice, aspect care poate aduce şi un nou loc de muncă. Luna Plină le va aduce un nou început legat de familie şi locuinţă, dar poate însemna, în funcţie de contextul fiecărui nativ în parte, şi culegerea roadelor. Nativii se pot muta într-o altă casă, se pot împăca cu o rudă cu care s-au aflat în conflict până acum şi pot consolida relaţia cu cei dragi.
 

Horoscopul săptămânii 18-23 decembrie - Taur

 
Cei născuţi în zodia Taur vor fi tentaţi să plece într-o călătorie sau să înceapă un curs de perfecţionare profesională. Nativii sunt determinaţi să avanseze în carieră sau chiar să îşi schimbe domeniul de activitate şi fac tot ce se poate în această direcţie. O serie de convingeri de viaţă pot fi privite cu alţi ochi în această perioadă. Aspectele devin cu atât mai puternic conturate cu cât Luna Plină le poate aduce ocazia de a începe un nou capitol legat de călătorii şi studii. O serie de nativi pot finaliza un curs şi pot obţine o diplomă. Relaţia cu rudele se va îmbunătăţi şi nativii vor excela în comunicare.

Află continuarea doar aici!

Lidia Fecioru dezvăluie care sunt cele trei zodii cu puteri paranormale

Horoscop final de 2018. Ce trebuie să facă zodiile pentru a intra cu bine în 2019

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: