Horoscop săptămânal 14-19 mai 2019. Schimbări în carieră pentru Vărsători

Horoscop săptămânal 14-19 mai 2019. Schimbări în carieră pentru Vărsători

Horoscop săptămânal 14-19 mai 2019. Schimbări în carieră pentru Vărsători

Horoscopul săptămânal 13-19 este influenţat de Luna în Leu şi aduce schimbări pentru multe zodii. Vărsătorii sunt vizaţi, în special. Pot înainta în carieră sau pot da câţiva paşi înapoi. Aşadar, fiţi cu băgare de seamă. Depinde doar de voi! Iată ce rezervă horoscopul în zilele 13-19 mai 2019 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămânal 14-19 mai 2019

 

Berbec

 
Deşi, de regulă, axei caselor II-VIII peste care se suprapune Luna Plină de duminică i se dau conotaţii financiare, este important de ştiut că vorbeşte şi despre nivelul tău de implicare în relaţiile cu ceilalţi, respectiv investiţiile de energie, timp şi sentimente. Aşadar, reevaluează-ţi felul în care-ţi drămuieşti resursele interioare, astfel încât să nu dai mai mult decât primeşti sau invers.
 

Taur

 
Cu ocazia Lunii Pline de duminică, accentul cade pe colaborare. Deşi poate nu-ţi va fi uşor de fiecare dată să găseşti numitorul comun dintre tine şi colegii de muncă, asociaţi sau clienţi, fii sigur c-ai avea mai multe de câştigat dacă ai pleca mai mult urechea la părerile şi sugestiile lor. Probabil că uneori vor da impresia că sunt prea prăpăstioşi, dar ar fi bine să ai încredere în instinctele lor.
 

Gemeni

 
Deşi Luna Plină de duminică nu se manifestă plenar în acest sector de viaţă, nu înseamnă că-l ocoleşte cu desăvârşire. Dac-ai avut cândva ceva de împărţit cu fraţii/surorile şi/sau vecinii, s-ar putea ca aceste chestiuni să revină pe tapet în zilele care urmează. Bârfele, zvonurile, respectiv şicanele venite din direcţia apropiaţilor te pot deranja mai mult decât de obicei săptămâna aceasta.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: