Horoscop lunar. Caracteristicile bărbaţilor născuţi în luna ianuarie şi comportamentul lor în relaţiile de cuplu

Horoscop lunar. Caracteristicile bărbaţilor născuţi în luna ianuarie şi comportamentul lor în relaţiile de cuplu

Horoscop lunar FOTO The One

Luna în care te-ai născut poate spune multe despre tine. Iată care sunt caracteristicile bărbaţilor născuţi în ianuarie şi ce comportament au aceştia în relaţiile cu partenerele lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă vă aflaţi într-o relaţie amoroasă cu un bărbat născut în luna ianuarie, iată ce ar trebui să ştiţi despre aceştia, potrivit horoscopului lunar:

Sunt amuzanţi

Dacă eşti într-o relaţie cu un bărbat născut în luna ianuarie aşteaptă-te la multă distracţie. Nu ai cum să fii tristă lângă un astfel de om. E plin de bancuri, multe dintre ele cu sarcasm. Au replici spumoase şi spontane. Îţi va fi imposibil să nu zâmbeşti.

Au suflet de copil

Chiar dacă au vârstă matură, la suflet sunt copii. Sunt născuţi în prima lună a anului şi se vor comporta toată viaţa ca nişte copii. Trăiesc în prezent, nu îşi fac griji. Nu te plictiseşti lângă un astfel de bărbat.

Nu sunt cei mai expresivi

Nu sunt foarte vorbăreţi şi cu greu afli ce simt pentru că nu sunt foarte pricepuţi în a spune ce e în sufletul lor. Dar nu îţi pierde speranţa. Dacă le intri la inimă, vei şti tot ce trebuie să ştii.

Sunt sălbatici

Au suflet de copii şi sunt inima petrecerilor. Au un umor contagios, toată lumea se va simţi bine in preajma lor. Le place să atragă atenţia asupra lor.

Sunt ciudaţi

Nu e neapărat ceva rău. Sunt nişte oameni speciali, pe care nu multă lume îi poate înţelege. Până ajungi să-i cunoşti şi să te cunoască vei fi în alertă tot timpul.

Sunt încăpăţânaţi

Nu le place să li se spună ce au de făcut. Au propria versiune asupra vieţii. Le place să se contrazică şi să-şi impună punctul de vedere. Le place să li se dea dreptate.

Sunt lideri

Pentru că au o cu totul altă viziune asupra vieţii, le place să preia iniţiativa, iar ceilalţi să-i urmeze. S-ar putea să dea ordine. Nu pune la suflet, nu înseamnă că vor să te conducă, ci aşa este felul lor de a fi.
Fac totul pe cont propriu

Bărbaţii născuţi în luna ianuarie sunt atât de încăpăţânaţi încât nu acceptă ajutorul din partea celorlalţi. Fac totul pe cont propriu şi îi refuză pe toţi cei care se oferă să-i ajute.

Nu le place jocul

Un lucru trebuie să reţii. Nu le place jocul. Nici să se joace cu alţii, nici alţii să se joace cu ei. Imediat ce simt că cineva încearcă să-i pună pe jar, renunţă. Orice ai de spus sau de făcut, fii direct.

Se adaptează uşor

Bărbaţii născuţi în luna ianuarie se adaptează uşor la orice situaţie. Îşi pot schimba obiceiurile dacă persoana de lângă ei merită efortul.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: