Horoscop februarie 2022. Se eliberează culoarul câştigurilor, iar încurcăturile îşi găsesc rezolvare

Horoscop februarie 2022. Se eliberează culoarul câştigurilor, iar încurcăturile îşi
găsesc rezolvare

Luna februarie este o surpriză plăcută din punct de vedere astrologic @shutterstock

Cea mai scurtă lună din an debutează cu Luna nouă în zodia Vărsător. Această lunaţie construieşte un context propice pentru consolidarea planurilor de succes şi adaptarea proiectelor la cerinţele viitorului. Perioada lui Mercur retrograd se încheie pe 3 februarie, în semnul zodiacal Capricorn, şi odată cu acest eveniment cosmic, omenirea îţi reia mersul direct pe drumul cel bun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Încă din prima zi de februarie apar soluţii pentru multe dintre erorile apărute la începutul anului. Conflictele se sting, pentru că multe neînelegeri, cauzate de influenţa lui Mercur, planeta conflictelor şi a comunicării, îşi găsesc rezolvare. Indiferent de semnul zodiacal, mulţi nativi îşi vor recăpăta încrederea în forţele proprii, vor începe să îşi cunoască valoarea şi vor avea curaj să îşi asume riscuri.  Fie că e vorba despre investiţii financiare, despre demisii, despre cererea unor drepturi, despre relocare. Jumătatea lunii, mai precis, 16 februarie pare să fie cea mai bună zi a lunii pentru lansări de proiecte îndelung gândite, studiate, muncite. Evenimentele astrologice din luna ianuarie ne vor pune viaţa în ordine şi ne vor pregăti pentru ascensiune.

Berbec

Concentraţi-vă pe proiectele de grup în această lună şi folosiţi-vă pasiunea pentru a inspira şi motiva oamenii. Acesta este momentul perfect pentru a vă conduce echipa, prietenii sau comunitatea către succes. Contribuţia voastră vă va ajuta să câştigaţi, mai târziu, bani şi aplauze pe măsură.

Citeşte aici continuarea previziunilor pentru luna februarie 2022, pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările