Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

2020 se anunţă a fi un an favorabil din punct de vedere al iubirii pentru zodiile de pământ. Horoscopul dragostei aduce veşti excelente pentru nativii Rac, iar în ceea ce priveşte capacitatea de cucerire a persoanelor de sex opus, Leii sunt favoriţii astrelor. Iată ce îţi rezervă horoscopul iubirii în anul 2020:

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Berbec
 
Dragostea nu va fi importantă în 2020. Dacă sunteţi într-un cuplu, veţi continua aşa, dar fără mari pasiuni sau mari demonstraţii de iubire. Nu vă vei simţi romantic şi vă veţi mulţumi cu menţinerea armoniei, bunăstării şi urmării vieţii de zi cu zi. Aşa cum am spus, munca şi profesia voastră vă vor păstra total absorbit şi veţi uita puţin de partener şi familie. Acest lucru nu înseamnă că aveţi de gând să rupeţi relaţia , dar lucrurile vor continua aşa cum au fost până acum. Dacă sunteţi eşti single, veţi rămâne singur, pentru că nu simţiţi că vă ataşaţi de cineva sau începeţi o relaţie serioasă. Dacă cineva vă atrage atenţia, va fi cineva atractiv şi inteligent, pentru că veţi fi mai atras de conversaţiile inteligente decât de sex. Aţi putea avea mai multe relaţii sporadice cu colegii de la muncă.
 

Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: