Horoscop Dragobete 2019. Iubirea nu mai e ce a fost pentru Balanţe

Horoscop Dragobete 2019. Iubirea nu mai e ce a fost pentru Balanţe

Horoscop Dragobete 2019. Iubirea nu mai e ce a fost pentru Balanţe

Luna februarie este despre iubire, iar de Dragobete sunt şanse ca cei care încă nu şi-au găsit jumătatea s-o facă. Iată care sunt semnele astrale care au noroc pe 24 februarie 2019.

Horoscop Dragobete 2019

 

Berbec

 
Horoscop dragoste: Preocupările noi, activităţile cu copiii, întâlnirea cu acel cineva special sau încercările de a-ţi revitaliza viaţa intimă cu actualul partener îţi aglomerează agenda în jurul zilei de marţi şi ajungi să contramandezi planurile cu prietenii. Într-un fel, nu-ţi pare rău, dat fiind că te-ai cam saturat de aceleaşi discuţii. În weekend, reluaţi legătura, poate pe fondul unei răfuieli cu cel drag.
 

Taur

 
Horoscop Dragobete: Pentru nativii din această zodie, horoscopul ne arată că Luna Plină nu scoate în evidenţă doar felul în care înţelegi să te bucuri de prezent şi să te proiectezi în viitor, ci-şi propune să-ţi reamintească faptul că nu dai dovadă de egoism daca mai vezi si de tine, daca uiti ca esti om mare si dai in mintea copiilor ori te bucuri de preocupările tale de timp liber. Dacă pe tine te fac fericit, fii sigur că şi cei dragi se vor simţi la fel!
 

Gemeni

 
Horoscop dragoste 2019: Şmotruiala pe care o recomandă astrele nu se rezumă doar la sensul propriu, ci-l înglobează şi pe cel figurat. Dac-ai adunat mizerie sub covor, sperând că nu va mai fi nevoie să abordezi anumite subiecte de discuţie cu apropiaţii, acum a venit momentul să-l dai chiar tu la o parte. Înainte de le face observaţie celor dragi pentru paiul din ochiul lor, adu-ţi aminte de parul dintr-al tău.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: