Horoscop concediu 2020: precauţie şi călătorii scurte. O zodie se expune la mari riscuri!

Horoscop concediu 2020: precauţie şi călătorii scurte. O
zodie se expune la mari riscuri!

Saturn retrograd impune limitări toată vara 2020 FOTO Shutterstock

Saturn, guvernatorul timpului, al limitelor şi restricţiilor este retrograd încă din mai şi aşa va rămâne până la finalul lunii septembrie. Această poziţionare va marca toată perioada vacanţelor şi a concediilor. Chiar dacă le aşteptaţi cu nerăbdare, astrele vă îndeamnă la precauţie, în special pe nativii unei zodii.

Ştiri pe aceeaşi temă

După luni de izolare, oamenii din toată lumea au simţit nevoia de a evada măcar pentru o zi sau un weekend în natură sau într-un loc drag. Şi, chiar dacă incertitudinea planează încă, mulţi şi-au făcut planuri de vacanţă, chiar şi rezervări.

Saturn retrograd impune însă limitări, de aceea e bine să fiţi prudenţi şi nu vă aventuraţi peste mări şi ţări, în voiaje lungi şi costisitoare. În special pentru nativii unei zodii există riscuri mari, iar aceştia ar trebui să se gândească de două ori înainte de a face orice plan.

Ce spun astrele despre vacanţa ta din acest an, cine va avea un concediu liniştit şi cine riscă cel mai mult citeşte aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: