Horoscop august 2020. Mulţi nativi au parte de schimbări neaşteptate

Horoscop august 2020. Mulţi nativi au parte de schimbări neaşteptate

Saturn este retrograd toată luna august

În luna august, vei găsi timp să te reconectezi cu tine însăţi şi cu cei dragi, cu care n-ai mai comunicat la fel de bine în ultima vreme. Saturn este retrograd toată luna, de aceea e bine să fii prudent în tot ceea ce faci.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poziţionarea lui Saturn influenţează toată perioada vacanţelor şi a concediilor. Chiar dacă nu poţi să-ţi transformi în realitate toate visele legate de vacanţe anul acesta asta nu înseamnă că nu te poţi distra. Soarele se va afla în zodia Leu până pe 22 august, ceea ce te va încuraja să-ţi găseşti inspiraţia zi de zi, iar de pe 4 august, Mercur, planeta comunicării şi a ideilor, intră şi ea în zodia Leu.

Berbec

Ţi-ai asumat riscuri în ultima vreme, iar acum încep să se vadă şi rezultatele. Ai avut la dispoziţie timpul şi spaţiul necesar pentru a-ţi stabili priorităţile în plan personal şi acum începe adevărata muncă de a nu renunţa la ceea ce ţi-ai propus să faci. În trecut, au fost momente în care te-ai pus pe locul al doilea, dar acum eşti într-o perioadă de transformare în care să nu mai încerci să fi pe plac tuturor.

Citeşte aici ce rezervă astrele celorlalte zodii în luna august.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: