Horoscop 7-13 februarie: zodia care trebuie să ia o hotărâre dificilă într-o relaţie care nu mai duce nicăieri

Horoscop 7-13 februarie: zodia care trebuie să ia o hotărâre dificilă într-o relaţie care nu mai duce nicăieri

FOTO Shutterstock

Horoscopul pentru perioada 7-13 februarie, realizat de astrologul Lorina. Taurii ar trebui să-şi reevalueze relaţia şi să pună punct dacă nu mai regăsesc bucuria alături de actualul partener, iar pe Scorpioni îi aşteaptă o săptămână care va solicita eforturi maxime.

Ştiri pe aceeaşi temă

BERBEC 

Iubire-2
Sănătate-2
Bani-1

Nu încercaţi să rezolvaţi singuri problemele generate de schimbările profesionale care acum sunt încă în faza de implementare. Trimiteţi întrebările sau dilemele mai departe, către persoane care au mai multă experienţă, trecând peste orgoliul personal sau ambiţie. A cere o opinie în plus nu presupune că nu aţi fi destul de capabil sau destul de inteligent să găsiţi o soluţie potrivită. E vorba de a implica pe cineva cu autoritate superioară, pentru a nu se ajunge la o alegere între două pierderi. Acceptaţi că e un moment în care literatura de specialitate pare sau contradictorie, sau copleşitoare şi, dacă decizia e luată de un superior ierarhic, vă veţi simţi mult mai uşurat. E unul din momentele când e mai bine să renunţaţi la a vă agita să găsiţi singuri o soluţie şi să cereţi ajutor. În esenţă, delegaţi sarcina de a lua o decizie. 

TAUR

Iubire-1
Sănătate-2
Bani-2

Nu staţi în relaţii care nu mai sunt benefice, chiar dacă v-aţi obişnuit şi a trecut ceva vreme de când aţi ales să vă petreceţi timpul alături de actualul partener. Faptul că e o relaţie cu vechime nu înseamnă că odată ce nu vă mai fac plăcere aceleaşi lucruri nu puteţi alege să plecaţi. Dacă amândoi aţi ajuns la concluzia că nu mai aveţi obiective comune sau nu mai regăsiţi bucuria şi starea de bine când sunteţi împreună, e momentul fie să aveţi o discuţie mai serioasă, fie să puneţi punctul final. E mai corect să luaţi o hotărâre dificilă acum decât să lăsaţi lucrurile la voia întâmplării şi să rămâneţi pe loc, într-o relaţie care nu mai duce nicăieri. Vi se cere într-adevăr să renunţaţi la un anume grad de confort, dar dacă ambii vă puteţi imagina că puteţi trăi altfel viaţa, e mai favorabil să nu mai amânaţi o decizie. 

GEMENI

Iubire-1
Sănătate-3
Bani-2

Senzaţia de blocaj este alungată sau mult diminuată, ceea ce vă motivează să socializaţi mult mai mult, iar acum vă simţiţi înţeleşi şi respectaţi. Apar subiecte care vă atrag, conversaţii agreabile şi oameni faţă de care aveţi respect pentru realizările lor intelectuale sau de viaţă. 

Simţiţi că redeveniţi creativ în încercarea de aduce armonie şi frumuseţe în lucrurile cotidiene, în acele detalii de estetică care fac diferenţa. Vă reapucaţi de hobby-urile pe care le-aţi neglijat din lipsă de motivaţie şi găsiţi noi modalităţi de petrecere a timpului liber. Vă exprimaţi mult mai uşor afectivitatea faţă de cei dragi care au suportat perioada anterioară când nu prea aţi fost disponibil emoţional. Este un moment favorabil să vă bucuraţi de viaţă, să nu refuzaţi nici o propunere de a ieşi în oraş sau de a participa la evenimente. 

RAC

Iubire-2
Sănătate-3
Bani-2

Timpul vostru este prea limitat pentru a vă permite să vă bucuraţi de clipa prezentă. Fiţi recunoscător că aveţi în viaţa dvs. persoane pentru care să faceţi mici servicii doar de drag. Frânaţi ritmul frenetic al programului zilnic şi concentraţi-vă pe lucrurile elementare. Veţi observa că mintea se va limpezi în timpul acestui proces şi tot ce vă îngrijora devine doar o chestiune pe care ştiţi că o puteţi rezolva. 

Conştientizaţi fiecare din senzaţiile pe care le experimentaţi, vedeţi care experienţe vă destabilizează şi care vă ajută să rămâneţi echilibrat emoţional. Folosiţi toate simţurile, atingeţi lucruri, mângâiaţi-i pe cei dragi, gustaţi conştient mâncarea, fiţi sensibil la aromele care vă înconjoară. Puterea de a şti cât de miraculoase sunt fiecare persoană şi lucru cu care intraţi în contact vă oferă o perioadă specială. 

FECIOARĂ

Iubire-1
Sănătate-1
Bani-2

Sectorul financiar pare să nu mai termine cu provocările. Însă abilităţile bune de comunicare vă dau un avantaj atunci când deschideţi subiectul legat de investiţii şi banii necesari pentru a începe concretizarea ideilor. Cererile dvs. primesc răspunsuri favorabile, sunteţi alert şi prindeţi imediat şansa de a extrage toate avantajele din orice propunere. 

Când conştientizaţi că se acumulează tensiune şi că ritmul este prea alert, încercaţi să reduceţi cât de puţin viteza. Achitaţi-vă de responsabilităţi, dar luând lucrurile pas cu pas, nu fiind împărţit permanent între două activităţi sau două telefoane. Justificaţi această frânare prin faptul că e necesar să acordaţi atenţie şi micilor detalii, că vreţi să observaţi mai mult reacţiile sponsorilor sau a celor cu care colaboraţi, iar între timp vă puteţi încărca puţin bateriile. 

BALANŢĂ

Iubire-2
Sănătate-1
Bani-1

Luaţi în calcul că anumite sarcini le puteţi externaliza, dacă aţi ajuns la concluzia că acel timp ar fi mai câştigat făcând altceva. Dacă aveţi rareori câte un weekend liber şi suneţi nerăbdător să vă relaxaţi, ar fi mai uşor să decideţi că merită să plătiţi pe altcineva pentru unele servicii care s-ar putea dovedi mari consumatoare de timp. E important să calculaţi cât valorează timpul pentru voi, să încercaţi să economisiţi timp, nu neapărat bani şi să delegaţi activităţile care, pe lângă faptul că mănâncă din timpul liber, nici nu sunt dintre cele mai agreabile. 

Reglaţi şi relaţiile cu părinţii, în special cu mama, asta dacă nu cumva ea va avea nevoie de ajutor. Dacă sunteţi implicat în activităţi imobiliare, nu este momentul să apelaţi la bancă pentru credite. În planul sănătăţii, atenţie la afecţiunile aparatului respirator!

SCORPION

Iubire-3
Sănătate-2
Bani-2

E o săptămână în care veţi traversa poate sarcini şi teste dificile, a căror soluţionare va necesita eforturi maxime. Fiţi răbdători, abordaţi toate problemele fără emoţii inutile şi cu un cap limpede! Sfatul meu este valabil nu doar în această perioadă, ci pe parcursul întregii luni. Se anunţă  multe schimbări şi incertitudini în viaţa voastră, iar cu multe lucruri chiar nu puteţi fi de acord. Va trebui să luaţi decizii importante în circumstanţe dificile, să fiţi flexibili şi să vă schimbaţi rapid strategiile, căutând soluţii cu care nu prea sunteţi obişnuiţi. În schimb, cei care lucrează în domeniul literar, educaţional, publicistic, de informare sau cei care au o activitate bazată pe deplasări scurte şi dese, aceştia vor avea rezultate remarcabile. Apar şi problemele legate de proprietate, de pildă impozite sau moşteniri. 

SĂGETĂTOR

Iubire-1
Sănătate-2
Bani-1

Vine o perioadă minunată în care astrele vă ajută şi chiar oferă sfaturi pentru a alege calea cea bună. Cu toate astea, veţi fi încărcaţi, cu multe lucruri de făcut şi îngrijorări. Nu ezitaţi totuşi să faceţi afaceri, căci veţi face rapid faţă oricărei dificultăţi prin adaptare. Posibil să vă confruntaţi cu autorităţile, iar asta nu trebuie să vă panicheze dacă aţi ştiut cum să vă faceţi datoria şi cum să o faceţi în continuare. 

Unii nativi se vor  confrunta cu o alegere a unei căi viitoare şi se tem. Căutând independenţa, se pot simţi constrânşi dacă încep să aibă cerinţe şi pretenţii ori aşteptări prea mari de la anumite demersuri, iar acestea nu se concretizeaza acum. Dificultăţile pot provoca un sentiment de protest şi este posibil să nu-i intereseze prea mult despre ce vor gândi ceilalţi vis-à-vis de comportamentul lor. 

CAPRICORN

Iubire-3
Sănătate-1
Bani-1

Modul de comunicare va fi diferit, uneori plăcut, alteori nu. Puteţi avea beneficii la drumurile scurte, puteţi avea noroc la examene şi  studii, vă puteţi folosi creativitatea, atât în activităţi literare, cât şi de informare sau în negocieri. Veţi avea întâlniri importante, la care primiţi sugestii şi idei ori puteţi planifica excursii în care să cunoaşteţi oameni interesanţi şi importanţi. 

În general însă, viaţa voastră rămâne tensionată. Se pare că e timpul să luaţi măsuri, să progresaţi şi să schimbaţi multe. În primul rând, e nevoie să vă dezvoltaţi încrederea în voi. Va trebui să arătaţi că sunteţi pregătiţi să vă reconsideraţi punctul de vedere şi că înţelegeţi ce responsabilităţi aveţi. Vă sfătuiesc să încercaţi să comunicaţi, deoarece, schimbând informaţii cu alţii, va ieşi în evidenţă ceva important pentru voi. 

VĂRSĂTOR

Iubire-1
Sănătate-2
Bani-1

Lupta pentru un loc sub soare continuă, dar dacă lucraţi din greu, veţi reuşi, ba chiar veţi avea parte de creşterea bunăstării materiale. Cred că a venit momentul concretizării ideilor, iar acest acest lucru presupune şi achiziţii. Problema ar fi bunurile din trecut, care aduc un risc de cheltuieli inutile sau pierderi. Însă, gestionată cu atenţie, proprietatea acumulată altădată va deveni o bază pentru investiţii, cheltuieli şi creşterea ulterioară a veniturilor. 

Dacă apar situaţii noi, cu care nu sunteţi familiarizaţi, vă veţi comporta cu prudenţă, dar vă veţi adapta treptat şi veţi putea lua decizii rapide. Menţinerea legăturilor potrivite sau stabilirea de contacte nu va fi atât de uşoară, pentru că mulţi pur şi simplu nu vor dori să comunice cu voi. Datorită gândirii analitice, puteţi să controlaţi toate lucrurile importante. 

PEŞTI

Iubire-1
Sănătate-3
Bani-2

Veţi lucra trage cau un cal de povară, zi şi noapte, pentru a vă îmbunătăţi statutul profesional şi situaţia financiară. Dar veţi culege şi roadele muncii: vor veni profituri bune, acorduri comerciale şi succese financiare, veţi face achiziţii bune. Sunteţi în centrul atenţiei, iar lucrurile merg bine. Nu ezitaţi să vă implicaţi în proiecte mari, profitând de ajutorul prietenilor şi patronilor. 

 În paralel, vor exista dificultăţi la domiciliu, cu probleme legate de locuinţă. Aveţi grijă şi la părinţi, căci nu e exclus ca ei să aibă probleme de sănătate.  

Problemele neaşteptate vin din partea copiilor. Fiţi deosebit de atenţi la problemele acestora, deoarece în viaţa lor pot apărea elemente care vă iau prin surprindere, ca de pildă dorinţa de independenţă, entuziasmul pentru jocurile de noroc sau pentru sporturile neobişnuite. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: