Horoscop 2019. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări. Ce aduc astrele, tot anul

Horoscop 2019. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări. Ce aduc astrele, tot anul

Horoscop 2019. Carieră, sănătate, dragoste, bani, avertizări

Semnul Balanţei ne aduce acea intuiţie de a cântări lucrurile, de a încerca să le aducem într-un echilibru, de a face lucruri pe cont propriu. Avem dorinţa de a câştiga mai mulţi bani şi, totodată, să ne dorim mai mult timp liber pentru plăcerile noastre. Horoscopul anului 2019 a fost întocmit de astrolog Roxana Luşneac, specialist în Horoscop Vedic (lusneac.com).

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop 2019 - Berbec

 
Anul 2018 a fost pentru voi unul cu multe responsabilităţi, restructurări la serviciu, acasă sau din punct de vedere emoţional. A trebuit să înfruntaţi realitatea aşa cum este ea, încercând să vă găsiţi un echilibru. În anul 2019 vei fi deja obişnuit cu situaţiile de acest fel, ca cele din anul 2018. Ele continuă deci, numai că, de data aceasta, vei fi mai determinat ca oricând să rezolvi nişte probleme şi să treceţi cu bine de lecţia pe care Saturn v-o trimite spre învăţare – lecţia răbdării.
 
Horoscopul zodiei Berbec arată că în 2019 vă veţi atinge din obiective. O să vă foloseşti răbdarea ca pe o armă şi asta va permite procesului vostru de evoluţie să curgă în mod natural. Nu o să vă grăbiţi să judecaţi pentru că schimbările intervenite vă vor face mai puternic. Veţi fi conectat cu tot ceea ce se întâmplă in jur şi veţi obţine respectul celor din jur.
 
Anul trecut, unii dintre voi aţi avut parte de schimbări în bine în sectorul carierei. Alţii, le vor avea în 2019. Aşa că fiţi pe fază, pentru că în acest an vă puteţi schimba şi creşte latura financiară.
 
Un alt aspect important pentru nativii zodiei Berbec, în 2019, îl reprezintă spiritualitatea. Unii dintre voi, în special cei care aveţi şi luna în Berbec în harta personală, poate aţi observat că în ultimii ani aţi devenit spirituali. Şi anul acesta veţi fi cu gândul la Dumnezeu, atenţi la energii, semne sau credinţe, iar acest lucru vă va aduce o pace sufletească. Starea va atrage inevitabil multe schimbări în bine pe plan sentimental şi al împlinirii personale. Pentru voi, ceea ce era înainte insuficient, în 2019 va fi perfect!
 
Acum, veţi tinde să vedeţi altă latură a lucrurilor şi începeţi să apreciaţi şi chestiunile mărunte. Faptul că veţi scoate latura spirituală la înaintare este un aspect foarte important/ interesant pentru voi berbecilor, pentru că voi vă aflaţi într-o zodie de foc, practică, zodia lucrului cu mâinile şi cu mintea într-un mod tehnic.
 
Asta însemnă o evoluţie la propriu a zodiei voastre şi a voastră personală. Din punct de vedere sentimental, anul 2019 va aduce berbecilor linişte, iubire, prietenii de calitate şi momente frumoase. Comparativ cu 2018, 2019 va fi mult mai darnic. Per total, dragi berbeci, ar trebui să fiţi răbdători, spirituali şi încrezători în puterea lui 2019. Financiar, veţi avea un cont mai bogat.
 

Horoscop 2019 - Taur

 
În cazul zodiei Taur, lucrurile sunt simple. În 2018, voi v-aţi ,,antrenament’’ deja pentru cei 7 ani plini de lucruri bune care urmează să vină pentru voi, începând din 2019. Da, ai auzit bine! Ştiţi cât de încercaţi aţi fost în anii ateriori, aşa că cea ce se va întâmpla de acum încolo va fi pe meritate! În anul 2019 se vor regla conturile, la propriu şi la figurat, între voi şi destin.
 
Horoscopul zodiei Taur este optimist. În 2019 o să vă puneţi în practică ideile la care înainte doar visaţi sau la care vă gândeaţi evaziv, fără să credeţi că dorinţele pot deveni realitate. Aici este vizat sectorul muncii, cel care aduce satisfacţii financiare şi de imagine. Veţi fi mândri de voi şi veţi conştientiza calităţile pe care le deţineţi.
 
Îndrumaţi de Saturn, veţi urma noi cursuri, veţi da examene sau efectiv vă veţi asuma serios şi responsabil toate proiectele voastre. În 2019, nu doar banii sau numărul lor vor conta, ci şi satisfacţia voastră.
 
În concluzie, în 2019, pentru Tauri totul este posibil. Nu uitaţi însă că ,,încet şi bine’’ este premisa anului şi trebuie să gândiţi atent şi în profunzime orice vă propuneţi. Atenţie! Saturn pedepseşte lenea, ignoranţa sau superficialitatea! Ca atenţionare, vă sfătuiesc să nu luaţi decizii importante atunci când Mercur este retrograd.
 
Şi în dragoste, nativii zodiei Taur sunt norocoşi. Taurii vor pune pe primul loc prietenia, devotamentul şi stabilitatea. Aşa că cei căsătoriţi sau în relaţii vor rămâne în cuplu şi vor face echipă bună împreună cu partenerul lor.
 
În schimb, cei singuri vor deveni foarte selectivi sau preocupaţi de carieră pentru a dori să înceapă noi relaţii. Iar dacă o vor face, nu vor aloca timpul şi răbdarea necesară şi vor avea nevoie de înţelegere din partea celuilalt.
 
În 2019, taurii îşi vor extinde viaţa socială mai mult decât au făcut-o în ultimii ani. Vorbim despre un an în care activităţile sunt legate foarte mult de carieră. Fie că vă veţi împrieteni cu persoane importante, mai în vârstă sau cu un statut social puternic, veţi avea susţinere mare pe acest aspect pe toată durata anului. În concluzie, anul 2019 se anunţă unul bun, cu împliniri pe sectorul muncii şi financiar, cu călătorii şi cu dragoste asumată.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: