Horoscop 2018. Ce îi rezervă Noul An în materie de bani, iubire şi familie fiecărei zodii în parte

Horoscop 2018. Ce îi rezervă Noul An în materie de bani, iubire şi familie fiecărei zodii în parte

FOTO 123 RF

Cu speranţe pentru un an mai bun şi pentru un viitor mai roditor în toate aspectele vieţii - iubire, carieră, bani şi bunăstare, iată ce anume oferă Anul Nou pentru fiecare zodie în parte şi ce trebuie să ştiţi pentru a intra cu dreptul în 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aşadar, iată ce prevăd astrele pentru fiecare semn zodiacal în parte, în anul 2018:

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Iubire şi relaţii

S-ar putea să fie surprinzător de greu să vorbiţi deschis despre ceea ce se întâmplă în viaţa dumneavoastră, nu pentru că aţi avea secrete, ci pentru că vă afectează peste măsură o anumită situaţie de natură sentimentală. După luna aprilie, un mister din trecut va ieşi la suprafaţă şi pe care va trebui să-l elucidaţi. Vă recomandăm să vă alegeţi cu grijă cuvintele. De asemenea, trebuie să depuneţi mai multe efort pentru a vă consolida relaţia de cuplu şi pentru a obţine rezultatele aşteptate. S-ar putea să vă confruntaţi cu o perioadă dificilă din mai până în noiembrie.

Bani şi carieră

Aceasta este cu siguranţă o perioadă ambiţioasă şi chiar dacă nu aţi acordat atenţie problemelor de carieră din ultimul an, vă veţi trezi brusc că faceţi cereri, c[ vreţi să promovaţi şi, în general, încercaţi să obţineţi respect faţă de prieteni şi colegi. Partenerii dumneavoastră ar trebui să se obişnuiască cu ideea de a fi pe locul al doilea. Ultima jumătate a anului aduce un set de aliniamente planetare provocatoare, deşi veţi fi mai puţin afectaţi decât mulţi dintre prietenii dvs. Afacerile financiare s-ar putea afla în criză temporară, dar cu consecinţe răcoritoare şi, sperăm, profitabile în cele din urmă.

Casă şi familie

Sunteţi mai hotărâţi să vă creaţi propriul paradis domestic. Cu toate acestea, ştiţi mai bine decât majoritatea că viaţa reală nu este întotdeauna aşa cum pare, iar între ianuarie şi iulie aţi putea forţa limitele a ceea ce este posibil. Deşi sunteţi gata să scapaţi de diverse constrângeri personale, va trebui să mai aşteptaţi încă puţin. Răbdarea vă va fi răsplătită.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Iubire şi relaţii

Planeta vă va trimite alte persoane să vă provoace pe toate fronturile, dar nu trebuie să „luptaţi“ înapoi orbeşte; ascultaţi ce au de spus despre dvs. şi încercaţi să remediaţi orice neajunsuri pe care le consideraţi adevărate. Septembrie ar trebui să fie o lună revigorantă pentru dumneavoastră pe plan social, creativ şi romantic. 

Bani şi carieră

În ceea ce priveşte finanţele, trebuie să fiţi foarte atenţi în acest an. Încercaţisă eviitaţi cheltuielile suplimentare. Puteţi avea oportunităţi ample de a câştiga, dar este posibil să nu obţineţi rezultatele aşteptate. De asemenea, există şanse de pierderi financiare majore, în special în luna ianuarie. Starea nativului Taur s-ar putea îmbunătăţi după luna octombrie. Cãlãtoriile legate de muncã pot fi benefice.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Iubire şi relaţii

Viaţa amoroasă va fi minunată în acest an, atât pentru bărbatul din Gemeni, cât şi pentru femeia care face parte din această zodie. Dacă sunteţi singuri, dar vă doriţi un partener, acest lucru s-ar putea întâmpla cât de curând. La ceilalţi, care sunt angrenaţi într-o relaţie, povestea se poate finaliza cu o căsătorie.

Bani şi carieră

Nu veţi avea probleme nici cu finanţele în acest an. Este posibil să obţineţi noi surse de venit care v-ar putea creşte câştigurile. Cu toate acestea, trebuie să vă controlaţi cheltuielile, deoarece acestea pot creşte mai mult în comparaţie cu anul precedent. Pe de altă parte, la începutul anului veţi lupta puţin în încercarea de a câştiga bani, dar, treptat, lucrurile se vor rezolva şi veţi putea să vă atingeţi toate obiectivele.

Rac (22 iunie - 23 iulie)

Iubire şi relaţii

Nativii din Rac vor avea şi în acest an emoţiile mereu în schimbare, îşi vor păstra latura materialistă şi anxioasă. De asemenea, Racii vor călători mult în acest an alături de partenerul de viaţă.

Bani şi carieră

Luna plină a lunii februarie sugerează că este momentul să porniţi într-o aventură financiară sau profesională. Cu toate acestea, ar trebui să o luaţi încet şi să trataţi toate problemele juridice cu mare grijă, fără a face mari eforturi, dar să fiţi atenţi la detalii în acelaşi timp. Este posibil să dobândiţi şi noi surse de venit, dar vă veţi confrunta la un moment dat şi cu dificultăţi financiare din cauza costurilor suplimentare.

Leu (24 iulie - 23 august)

Iubire şi relaţii

Personalitatea Leului s-ar putea schimba puţin pentru a se adapta circumstanţelor care vor veni în 2018. Acest lucru ar putea ajuta la construirea caracterului lor şi la întărirea personalităţii lor complexe. Viaţa amoroasă a Leului ar putea cunoşte urcuşuri şi coborâşuri în acest an. Puteţi observa agitaţia în comportamentul partenerului de viaţă, dar nu vă îngrijoraţi pentru că fiecare problemă are o soluţie. Se aşteaptă ca lucrurile să se stabilească în curând şi toate problemele pot dispărea. Ba mai mult, vă puteţi planifica o excursie în străinătate cu partenerul de viaţă, asta pentru a petrece un timp de calitate.

 Bani şi carieră
 
S-ar putea să întâmpinaţi unul sau două şocuri la începutul anului, probabil pentru că va deveni clar că ceea ce aţi făcut până acum nu este tocmai rentabil. Totuşi, veţi putea să vă reorganizaţi radical viaţa profesională spre bine. Sarcina dvs.este una dificilă - de a vă păstra cele mai bune lucruri din trecut, promovând în mod activ viitorul, de a vă construi siguranţa, responsabilităţile şi de a vă păstra sentimentul de libertate absolută pentru a face şi a vă simţi conform propriilor criterii. S-ar putea să nu fiţi pasionaţi de munca grea, totuşi anul va fi unul mult mai norocos decât cel care tocmai a trecut. De asemenea, e bine ca în acest an să nu crezi orbeşte în oameni.
 
Fecioară (24 august - 23 septembrie)

Iubire şi relaţii

Anul acesta viaţa dvs. amoroasă ar putea fi plină de confuzii. Există şanse de detaşare de partener  din cauza neînţelegerilor. Prin urmare, este mai bine să evitaţi tensiunea inutilă şi disputele. Cu toate acestea, se aşteaptă ca lucrurile să se stabilească, iar din luna februarie să aveţi o perioadă benefică. Puteţi depune mai mult efort pentru a câştiga inima partenerului, care ar putea întâmpina anumite probleme de sănătate în acest an. Vă recomandăm să luaţi deciziile cu înţelepciune şi să nu vă lăsaţi influenţaţi de ceilalţi. De asemenea, renunţaţi să cereţi imposibilul de la partener.

Bani şi carieră 

La locul de muncă, veţi întări impresia că sunteţi o persoană plăcută şi prietenoasă chiar şi atunci când Marte creşte nivelurile de stres după luna mai. Cu puţin sprijin din partea angajatorilor, vă veţi cuceri frica de viitor şi, până în august, veţi contempla următorul salt în necunoscut cu curaj şi încredere. Perspectivele dvs. financiare vor fi, însă, destul de incerte. S-ar putea ca tocmai în octombrie, eforturile dumneavoastră financiară să dea rezulate favorabile şi să înregistraţi profit.  

Balanţă (24 septembrie - 23 octombrie)

Iubire şi relaţii

Orice s-ar întâmpla, amintiţi-vă că Jupiter, o planetă jovială şi benefică, este bine plasată pentru a vă susţine tot anul, ajutându-vă să vă lărgiţi ambiţiile şi să vă atingeţi obiectivele. Februarie este o lună socială ocupată, în parte datorită prezenţei strălucitoare a Venusului la vârful graficului. Aprilie subliniază presiunea pentru un nou început care vă obligă să vă reevaluaţi aspiraţiile emoţionale curente. Este posibilă o nouă relaţie amoroasă în august, septembrie şi noiembrie. 

Bani şi carieră

Va trebui să luaţi unele decizii dificile la locul de muncă, cum ar fi acceptarea altor responsabilităţi. Cu toate acestea, ar trebui să fie într-un spirit de determinare totală. Trebuie să fiţi dispuşi să vă confruntaţi cu consecinţele alegerii dvs. şi să nu schimbaţi cursul în mijlocul fluxului. Stelele de călătorie predomină în luna iunie, astfel încât puteţi să vă aflaţi pe drum, să exploraţi noi opţiuni de afaceri sau să exploraţi noi oportunităţi profesionale. Vă veţi întreba dacă vă puteţi permite într-adevăr să faceţi o călătorie în acest moment. 

Casă şi familie

Până în septembrie, chiar şi cei dintre voi în relaţii stabile vor avea întâlniri decisive plăcute şi reconfortante. Anul viitor va fi unul fructuos şi pentru cuplurile căsătorite care doresc un copil. Dorinţa lor s-ar putea împlini în această perioadă. De asemenea, dacă eşti atrasă de cineva, îl poţi aborda cu o propunere.

Scorpion (24 octombrie - 24 noiembrie)

Iubire şi relaţii

Venus va aduce perspective romantice mai luminoase cu o şansă de schimbare dramatică. Toate tendinţele romantice vor culmina în septembrie, când sensul real al intenţiilor unui partener va deveni clar. Octombrie ar putea aduce furtuni neaşteptate. În decursul lunii decembrie, veţi căuta un sprijin emoţional. Încercaţi să rămâneţi loial/ă partenerului/partenerei şi să evitaţi aventurile. Pe de altă parte, dacă sunteţinecăsătoriţi, puteţi primi nişte propuneri minunate în acest an. În general, este de aşteptat să aveţi rezultate bune pe frontul iubirii.

Bani şi carieră

În materie de bani trebuie să fii foarte atent în acest timp. Indiferent ce faci, verifică bugetul şi evită cheltuielile suplimentare. Nu lua nicio decizie financiară pe grabă, deoarece există şanse mari de pierderi financiare.

Săgetător (23 noiembrie - 22 decembrie)

Iubire şi relaţii

Planeta emoţională va trimite alte persoane să te provoace pe toate fronturile, dar nu luptă înapoi orbeşte; ascultaţi ce au de spus despre dvs. şi încercaţi să remediaţi orice neajunsuri pe care le consideraţi adevărate. Septembrie ar trebui să fie o lună revigorantă din punct de vedere social, creativ şi romantic. 

Bani şi carieră

Preocupările referitoare la segmentul financiar sunt foarte accentuate în prima parte a anului, mai ales secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Se finalizează o etapă importantă pe segmentul banilor munciţi, astfel că sunt posibile tot felul de neplăceri salariale, modificări legislative în domeniul profesional în care activezi şi care vor atrage după sine modificări vizavi de plata eforturilor şi de condiţiile de muncă. Se recomandă prudenţă în tot ce ţine de bani, cheltuieli, investiţii, documente financiare.
 
Casă şi familie

Anul care vine va aduce multă distracţie în familia ta. Ia distanţă faţă de acele rude din familia extinsă care încearcă să te influenţeze şi să-ţi dea indicaţii. Această atitudine îţi va fi utilă şi în privinţa relaţiilor sociale. Păstrează legături apropiate doar cu cei care te ascultă cu adevărat şi îţi respectă punctul de vedere. Comunicarea cu cei din familie este posibil să se lovească la un moment dat de o înţelegere greşită. Verifică de fiecare dată dacă mesajul tău a fost recepţionat cum trebuie şi dacă, la rândul tău, ai înţeles corect ceea ce ţi s-a spus.

Capricorn (23 decembrie - 23 ianuarie)

Iubire şi relaţii

Uitaţi imaginea de ansamblu. Veţi sorta detaliile fine ale relaţiilor dvs., vă cântăriţi munca şi finanţele, dorinţele domestice, visurile romantice şi pasiunile fizice şi elaboraţi un echilibru rezonabil. Chiar şi atunci când planurile dvs. nu funcţionează la începutul anului, puteţi aştepta  o perioadă, la mijlocul anului, când veţi primi răspuns la toate rugăciunile. Întâlnirile romantice nu vor lipsi, iar cei singuri îşi vor găsi cu siguranţă un partener în tot acest timp.

Bani şi carieră

O mare parte din ceea ce se întâmplă la locul de muncă sau în arena financiară depinde de modul în care vă gestionaţi relaţiile şi de cât de departe sunteţi în măsură să vă urmaţi propriile interese şi să atingeţi un nivel adecvat de cooperare; nu este o sarcină uşoară. Martie şi iunie sunt lunile cele mai pline de speranţe pentru îmbunătăţiri financiare, în timp ce februarie şi iulie favorizează promovările în carieră. 
 
Casă şi familie

Anul 2018 rămâne la fel de previzibil din punct de vedere al vieţii de familie ca cel precedent, semn că şi pe acest plan ţi se dă mână liberă să gestionezi lucrurile cum crezi tu de cuviinţă. Nu înseamnă însă că n-ar trebui să te implici deloc în relaţia cu membrii familiei. Şi ea presupune eforturi constante şi susţinute din partea ta.

Vărsător (21 ianuarie - 20 februarie)

Iubire şi relaţii

Cu cât sunteţi mai încrezători, cu atât veţi atrage mai multe oportunităţi romantice. Nu există nicio îndoială că optimismul generează succese care, la rândul său, sporesc încrederea. Fiecare zonă din viaţa dvs. pare să beneficieze de invitaţii sociale, inclusiv de relaţiile, de problemele de afaceri şi de carieră. Luna nouă în luna mai iniţiază o fază în care se va pune accent mai mult pe relaţiile de familie decât pe cele romantice. Vor fi puţine sentimente pe care nu le veţi putea trata şi, dacă vă confruntaţi cu opoziţia faţă de planurile dvs., cauza ar putea fi rivalitatea emoţională sau gelozia. August-septembrie şi noiembrie-decembrie vă va restabili încrederea emoţională şi bunăvoinţa.

Bani şi carieră

Vă puteţi aştepta la o perioadă de succes fără precedent când Marte se leagă cu Jupiter în luna august. Cu toate acestea, este absolut esenţial să aveţi grijă în mod conştient de toate detaliile practice. În timp, prosperitatea dvs. generală se va îmbunătăţi. În ansamblu, anul este bun în domeniul financiar, dar necesită muncă şi inteligenţă.
 
Casă şi familie

Casa ta ar trebui să fie un loc confortabil şi sigur, care să inducă o stare de spirit liniştită şi de satisfacţie. Cu toate acestea, este mult mai probabil ca membrii familiei şi oamenii cu care trăiţi să vă trezească mânia, mai ales în aprilie, mai sau iunie. Rezultatul net este că aţi putea fi blocaţi într-o dilemă tipică emoţională, pe de o parte simţindu-vă că acum este momentul să vă eliberaţi, totuşi, pe de altă parte, prea conştienţi de dificultatea de a schimba unele dintre legăturile dvs. emoţionale. Sfatul cel mai bun al stelelor pentru tine este să te bucuri şi să apreciezi toate lucrurile minunate din viaţa ta şi să ţii restul în perspectivă.

Peşti (21 februarie - 20 martie)

Iubire şi relaţii

În acest an veţi avea timp suplimentar pentru a face ceea ce vă place. Este momentul să vă reînnoiţi proiectele şi să utilizaţi o parte din energia ce vă caracterizează. Această stare vă poate inspira, de asemenea, să încercaţi lucruri noi sau să faceţi alte schimbări în viaţă în 2018. În dragoste trebuie să fiţi prudenţi, deoarece în acest moment sunt şanse mari să apară unele neînţelegeri. 

Bani şi carieră

În acest an există posibilităţi de câştig, dar şi de pierdere. Poziţiile planetelor sugerează că ideile inovatoare pe care le aveţi vă pot conduce la anumite câştiguri  financiare. De asemenea, puteţi câştiga la loterie, dar aveţi grijă cui împrumutaţi bani.Timpul nu este favorabil pentru investiţii în perioada ianuarie-martie. După această perioadă pot apărea câteva opţiuni foarte bune şi poziţia ta financiară ar putea fi consolidată.

Casă şi familie

Cand vine vorba despre prieteni si familie incearcaţi să nu mai fiţi impulsivi şii să te gândeşti foarte bine înainte de lua o decizie sau alta. Atunci când cineva drag te enervează şi consideri că greşeste, oferiţi-vă cateva clipe de liniste pentru a analiza totul la rece. Abia apoi luaţi o decizie. 

   
citeste totul despre: