Horoscop 17-23 iunie. Surprize pentru Vărsători la final de săptămână

Horoscop 17-23 iunie. Surprize pentru Vărsători la final de săptămână

Săptămâna 17-23 iunie 2019 aduce schimbări pentru mai multe zodii. Berbecii, Taurii şi Leii au multe sarcini la serviciu, Racii au nevoie de susţinere, iar Vărsătorii vor avea parte de o surpriză la finalul săptămânii.


Berbec
Eşti foarte solicitat în plan profesional, de către şefi şi persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilităţi profesionale de anvergură pe termen lung. Gândeşte-te bine înainte de a accepta sarcini noi, oricât ar fi de tentante.
 
Taur
Aceasta este o perioada pe cât de frumoasa pe atât de aglomerata şi dificila pentru tine. Începi câteva proiecte importante şi îndrăzneţe, care te vor scoate din zona de confort şi te vor ajuta să ajungi mai repede decât crezi acolo unde iţi doreşti. Daca ai de luat decizii majore, nu uita să te bazezi pe intuiţie.
 
Gemeni
Vor interveni planuri de călătorie, planuri de studii sau chiar vei fi nevoit să pleci rapid în locaţii îndepărtate pentru a rezolva chestiuni profesionale. Tema călătoriilor din varii motive este principală în aceste zile şi ar trebui să-i acorzi atenţie deosebită.
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: