HOROSCOP 15-28 octombrie: scăpăm de Mercur retrograd. Balanţele şi Peştii au succes la bani, salarii şi investiţii, Vărsătorii au parte de conflicte şi certuri

HOROSCOP 15-28 octombrie: scăpăm de Mercur retrograd. Balanţele şi Peştii au succes la bani, salarii şi investiţii, Vărsătorii au parte de conflicte şi certuri

Mercur nu va mai fi retrograd din 18 octombrie FOTO Shutterstock

Pe 18 octombrie, vom depăşi perioada în care Mercur retrogradează, perioadă începută în urmă cu 11 zile. La el se întâmplă şi cu Jupiter, care aduce abundenţă şi încredere, iar Luna plină în Taur, de pe 20 octombrie, îţi dă şansa de a-ţi atinge scopurile. Soarele intră în Scorpion pe 23 octombrie şi creşte intuiţia şi pasiunea. Şi Marte va intra în Scorpion şi te va motiva să faci tot ce este nevoie pentru a avea succes.

Ştiri pe aceeaşi temă

Urmează o perioadă mai calmă pentru cei mai mulţi dintre nativi, odată ce Mercur şi Jupiter nu vor mai fi retrograde. Jupiter este o planetă care are efecte reduse în perioada în care retrogradează, deşi poate avea un impact important asupra stimei de sine, deoarece această planetă guvernează dezvoltarea personală.

Din 20 octombrie, când este Lună plină în Berbec, ai ocazia să-ţi duci la bun sfârşit planurile făcute la începutul acestei luni. Acest lucru ar putea însemna să-ţi exprimi adevăratele sentimente faţă de cineva drag sau chiar să-ţi duci la relaţia la un alt nivel, logodna.

Pe 23 octombrie, odată cu intrarea în zodia Scorpion, vei fi mai pasional şi mai deschis spre intimitate profundă. Cu toate acestea, această zodie poate veni şi cu o înclinaţie spre manipulare, gelozie şi obsesii. Când Marte, care guvernează sexualitatea şi agresivitatea, intră în Scorpion, pe 30 octombrie, acordă-ţi tot timpul necesar pentru a te linişti şi a rezista oricărei tentaţii.

Berbec

Perioada vine cu echilibru astral, cu schimbări pozitive în afaceri, muncă şi consolidarea statutului social. Căutarea de parteneri sau noi angajaţi este reuşită, iar voi puteţi aduna în jur o echipă de oameni cu aceleaşi idei. Este, de asemenea, un moment bun pentru învăţare, activitate intelectuală, vorbire în public şi extinderea conexiunilor sociale. Călătoriile romantice pot fi memorabile şi pot duce la o căsătorie sau pot crea legături de durată.

Citeşte aici horoscopul pentru următoarele două săptămâni pentru fiecare zodie în parte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările