Gestul făcut de câştigătoarea unui concurs de frumuseţe a înduioşat o lume întreagă

Gestul făcut de câştigătoarea unui concurs de frumuseţe a înduioşat o lume întreagă

O fotografie în care Khanittha a fost surprinsă în genunchi în faţa mamei sale a devenit viral pe internet, imaginea tinerei îmbrăcate elegant şi cu tiara pusă pe cap fiind apreciată de o mulţime de oameni. FOTOGRAFII Daily Mail

Modul în care câştigătoarea unui concurs de frumuseţe din Thailanda, Khanittha Phasaeng, în vârstă de 17 ani, i-a mulţumit mamei sale pentru că i-a asigurat un viitor în ciuda sărăciei în care s-au zbătut, a înduioşat oameni din toate colţurile lumii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Khanittha Phasaeng, câştigătoarea titlului Miss Uncensored News Thailand 2015, a revenit în satul natal la scurt timp după ce a fost încoronată pentru a-i mulţumi mamei sale că s-a zbătut să o crească şi să-i ofere o şansă în viaţă, deşi a fost nevoită ani de zile să caute prin gunoi şi să recicleze obiecte pentru a supravieţui.

O fotografie în care Khanittha a fost surprinsă în genunchi în faţa mamei sale a devenit viral pe internet, imaginea tinerei îmbrăcate elegant şi cu tiara pusă pe cap fiind apreciată de o mulţime de oameni, conform The People's Daily Online.

Fata a declarat că a simţit nevoia să-şi arate recunoştinţa faţă de mama ei pentru anii în care a muncit neobosită pentru a-i oferi un acoperiş deasupra capului, mâncare, haine şi educaţie, pentru ca astăzi să-şi poată clădi singură un viitor mai bun. Khanittha şi-a ajutat mama să sorteze gunoaie încă de când era un copil, notează Daily Mail.

Ceea ce am reuşit i se datorează în întregime mamei mele. Am muncit cinstit şi am reuşit să ne facem o viaţă a noastră. Niciodată nu m-am simţit ruşinată cu ceea ce am făcut ca să trăim, nu m-am simţit mai prejos doar pentru că am căutat prin gunoaie, a povestit Khanittha.

Tânăra a câştigat concursul după ce a fost recomandată de cineva care o cunoştea, dar nu şi-a imaginat niciodată că ea va fi câştigătoarea, din cauza situaţiei sale modeste. „Când membrii juriului au anunţat câştigătorul, am crezut că visez. Mă gândeam cum poate o fată obişnuită ca mine să devină regină a fumuseţii“, a adăugat Khanittha. 

După ce a fost declarată câştigătoare, tânăra a primit oferte pentru a realiza reclame pentru televiziune, propuneri de a juca în filme şi chiar să devină prezentatoare de televiziune. Miss Thailanda speră să găsească un loc de muncă mai bine plătit ca să asigure familiei un trai mai bun.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările